Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wielbicielki Piękna
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-19, 20:04   #249
messinka
Zakorzenienie

Dot.: Wielbicielki Piękna

Cytat:
Napisane przez bastka Pokaż wiadomość
messinka - kocham Cie za te zestawy

nie wiem kurcze gdzie pisac czy tu czy na watku Ag ale wszyscy zachecaja do przeniesienia sie tutaj mialam wkleic moje dzisiejsze zdobycze wiec wklejam fotki
jupi hehe ktoś mnie kocha potem może zrobię Wam malutką niespodziankę i wkleję jeszcze?

Cytat:
Napisane przez KOLETA :) Pokaż wiadomość
Hej

Własnie napisałam na Ag, że chcę się do was przyłączyc przez atmosfere jaka panuje na wątku itd..., a tym czasem drogie panie przenosicie sie tutaj. W zwiazku z tym, że podoba mi sie wasz styl i "sposób bycia" lecę za wami
Witamy czytam Twój nick Kotleta ,wybaczysz?

Cytat:
Napisane przez Makrela w kapeluszu Pokaż wiadomość
Dzien gdy odpuszczamy sobie makijaz, odpowiednie ciuchy, nic nam sie nie chce i w domu siedzimy to Dzien Paszteta albo Dzien Trolla. A jak nazwac dzien gdy jemy calkiem niedietetycznie i odpuszczamy sobie zywieniowe postanowienia??? Dzien Prosiaka??
Mam dzisiaj taki dzien (za godzine planuje pochlanac pizze) i nie wiem nawet jak to nazwac....
Dzień kaszalota połączony z dniem grubasa

Cytat:
Napisane przez KOLETA :) Pokaż wiadomość
tylkokasia- jeśli ten watek będzie równie ciekawy i sympatyczny co Ag ( a tak przewiduję) to na pewno ruszymy

Makrela w kapeluszu - ja ostatnio cały czas miałam takie "dni prosiaka", dlatego od dziś zaczęłam diete i postanowiłam się tego ostro trzymac... zwłaszcza, że przez owe dni przytyłam i oczywiście wiosna, wiosna idzie Ale moja droga nie przejmuj się każdy czasami potrzebuje tego by byc "PROSIACZKIEM"

oj na pewno będzie pędził z prędkością światła

Cytat:
Napisane przez bastka Pokaż wiadomość
Obcasik ma okolo7,5 cm

Kurde a ja wam powiem ze ostatnio strasznie mi sie spodobaly legginsy w zebre co doda miala na spotkaniu z Kwaśniewską
mi również
Cytat:
Napisane przez ewelinusia222 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
dzień doberek

Cytat:
Napisane przez malawrednioszka Pokaż wiadomość
Można ?
dzień doberek po raz drugi

Ale naprodukowałyście, całkiem ładnie idzie
Uciekam teraz obejrzeć na wspólnej i przy okazji poskakać na skakance i porobić troszkę brzuszków, odwiedzę Was niedługo i może jakaś mała suprise? hm, co Wy na to?

Livaaaa ,dziękuje za link

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora