2009-03-19, 20:04
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna
Cytat:
Napisane przez bastka
messinka - kocham Cie za te zestawy 
nie wiem kurcze gdzie pisac czy tu czy na watku Ag  ale wszyscy zachecaja do przeniesienia sie tutaj  mialam wkleic moje dzisiejsze zdobycze wiec wklejam fotki 
|
jupi hehe ktoś mnie kocha potem może zrobię Wam malutką niespodziankę i wkleję jeszcze? 
Cytat:
Napisane przez KOLETA :)
Hej
Własnie napisałam na Ag, że chcę się do was przyłączyc przez atmosfere jaka panuje na wątku itd..., a tym czasem drogie panie przenosicie sie tutaj. W zwiazku z tym, że podoba mi sie wasz styl i "sposób bycia" lecę za wami 
|
Witamy czytam Twój nick Kotleta ,wybaczysz? 
Cytat:
Napisane przez Makrela w kapeluszu
Dzien gdy odpuszczamy sobie makijaz, odpowiednie ciuchy, nic nam sie nie chce i w domu siedzimy to Dzien Paszteta albo Dzien Trolla. A jak nazwac dzien gdy jemy calkiem niedietetycznie i odpuszczamy sobie zywieniowe postanowienia??? Dzien Prosiaka?? 
Mam dzisiaj taki dzien (za godzine planuje pochlanac pizze) i nie wiem nawet jak to nazwac....
|
Dzień kaszalota połączony z dniem grubasa 
Cytat:
Napisane przez KOLETA :)
tylkokasia- jeśli ten watek będzie równie ciekawy i sympatyczny co Ag ( a tak przewiduję) to na pewno ruszymy
Makrela w kapeluszu - ja ostatnio cały czas miałam takie "dni prosiaka", dlatego od dziś zaczęłam diete i postanowiłam się tego ostro trzymac... zwłaszcza, że przez owe dni przytyłam i oczywiście wiosna, wiosna idzie  Ale moja droga nie przejmuj się każdy czasami potrzebuje tego by byc "PROSIACZKIEM"

|
oj na pewno będzie pędził z prędkością światła  
Cytat:
Napisane przez bastka
Obcasik ma okolo7,5 cm
Kurde a ja wam powiem ze ostatnio strasznie mi sie spodobaly legginsy w zebre co doda miala na spotkaniu z Kwaśniewską 
|
mi również 
Cytat:
Napisane przez ewelinusia222
Witam dziewczyny 
|
dzień doberek
Cytat:
Napisane przez malawrednioszka
Można ? 
|
dzień doberek po raz drugi 
Ale naprodukowałyście, całkiem ładnie idzie 
Uciekam teraz obejrzeć na wspólnej i przy okazji poskakać na skakance i porobić troszkę brzuszków, odwiedzę Was niedługo i może jakaś mała suprise? hm, co Wy na to? 
Livaaaa ,dziękuje za link  
|
|
|