2009-03-19, 20:04
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 6
Cytat:
Napisane przez malka
Liczą się, zamawiałam filiżankę + 3 tanie rzeczy = odebrałam paczke bez krmz. Tyle, że rozowa nie wlicza sie do KR i upustu
|
to musiałaś mieć jakieś szczęście albo te tanie rzeczy kosztowały w sumie 50zł bo w strefie produkty z różową wstążką są wyraźnie w grupie produktów, które do zamówienia się nie wliczają...
Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy
mi z kat 04 udało się dobić do 30% 
|
mnie też, zamówienie powyżej 500zł a jeszcze na trzeci termin będę składała
Cytat:
Napisane przez sectumsempra
Zapewne było juz o tym mówione, ale wolałabym się upewnić. Jeżeli zamawia się produkty ze stron wyprzedażowych, które nie są dostępne, to wliczają się one do bazy opustu?
Czy później je dosyłają, jeżeli nie ma ich w danym katalogu dostępnych?
|
produkty ze stron wyprzedażowych wliczają się do bazy nawet jeśli w paczce nie przyjdą, jeśli nie dostajesz ich od razu to już raczej nie przychodzą przy następnych zamówieniach, w końcu to oferta do wyczerpania zapasów, no chyba ze jest na faktórze dopisek "produkcja opóźniona, doślemy w jednym z kolejnych zamówień"...
Cytat:
Napisane przez mlody9218
Mam pytanie, czy jak piszecie maila do BOK to jest możliwość, że odpiszę wieczorem jeszcze dziś? Czy odpisują tylko w czasie godzin pracy?
|
ja np przedwczoraj napisałam maila wieczorem odnośnie mojej paczki zalanej płynem do kąpieli i wczoraj o 18:45 zadzwoniła do mnie pani z BOK z propozycją rozwiązania problemu, bardzo mile mnie to zaskoczyło 
Cytat:
Napisane przez MaT
Kolejna niewiadoma - Szampon dodający objętości włosom cienkim i słabym nr 74104, w jakiej jest pojemności, bo wg ceny napewno nie 250 ml.
|
mnie się zdaje że on ma 750ml, przynajmniej jak się wpatrzę w obrazek to tyle widzę
Edytowane przez ashiva
Czas edycji: 2009-03-19 o 20:07
|
|
|