Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie panny, ale zawsze młode :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-19, 19:05   #4531
LOLA7
Rozeznanie

Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
no moj tez nie tylko filmy ale cd rowniez!! on od dziecinstwa slucha tylko ostrego rocka i metalu-swego czasu w liceum tak sie ubieral tez......ale wybilam mu to z glowy i na szczescie tylko duchowo jest tym metalem....ale plyt tez ma mnostwo i koncertow na dvd.....
oszalec mozna z tymi tz!!
heheh mój to znowu same rockowe płytki ale ja akurat też najbardziej lubie rocka. Przez prawie 3 lata zanim byłam z moim Tż też chodziłam z metallowcem, i to takim co miał swój zespól i zawsze się w takim towarzystwie obracałam więc wiem o czym mówisz. Ale naszczęście większość z tego wyrasta- szczególnie o ubiór mi tu chodzi

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
ale super też bym się gdzieś wybrała odchamić brak mi tego tu w Irl
no a bilety drogie nie ma co chociaż na Małaszyńskiego może i warto
apropo czytałam tą książkę "Berek" i jest zaje*** ista i kontrowersyjna więc jak bym miała okazję to bym poszła na to
No jak ja bym miała więcej kaski to tez bym na pewno poszła ale kurcze trochę dużo jak dla mnie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
no i ja swoja kawke rowniez wlasnie koncze

musze wam sie pochwalic ze od przyszlego tygodnia przechodze na diete oczyszczajaca wiec prosze o trzymanie kciukow przez 10 dni co bym nie wymiekla bo ja nie wiem jak bede funkcjonowac bez kawy
Trzymam kciuki za dietę

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

Pamiętam jak kiedyś buszowałam w empiku i byłam zdziwiona czemu mi się faceci tak przyglądają ..... a ja pod jedną pachą miałam książkę "HOT SEX" pod drugą "KAMASUTRA" a przeglądałam wielki album z takim za***iaszczymi wołami napisanym tytułem "ORGAZM KOBIETY" Jak się zorientowałam o co chodzi to szłam do kasy i rechotałam sama do siebie ..... wtedy zakupiłam tylko Hot sex - swoją drogą fajna książka.
Kiedyś moi teściowie fajnie spojrzeli na książkę, która leżała na regale pt" Toksyczni teściowie"

A ja byłam dzisaj w tym open finance i wyszłam zniesmaczona .... obsługa poniżej jakiegokolwiek poziomu ..... kolo wybrał nam jakieś dwie oferty z kosmosu nie informując nawet jakie to banki
d obre z tymi książkami mi to było głupio jak teściowie zwiedzali mieszkanko a tam na łóżku była kamasutra w plenerze ( naślub dostaliśmy bo też zamiast kwiatków wolałam książki) hehe mieli dziwne miny ale udawali że nie widzieli

A z tym kredytem to kurcze strasznie ale trzymam kciuki i mam nadzieję że jakoś się ułoży.

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość

Jak buty zimowe mi przemiękały to na skarpety zakładałam torebki foliowe i gnałam dalej bo nie było mnie stać na nowe....ale miło to wszystko wspominam i tym bardziej jestem z siebie dumna że wszystko co mam sama wywalczyłam i sama na to ciężko zapracowałam
hehe no ja to pamiętam jak pracowałam kilka lat temu za 3,50 za godzine w smyku, teraz mam dobra pracę ale też nie wiadomo jak długo.

a co do worków foliowych to ja tez tak robiłam hehehe ale to dlatego że zawsze miałam pecha i kupowałam buty które przeciekały a potem na nowe mi było szkoda albo nie miałam.

Idę się wykompć i do męża na troche bo dzisiaj mam zielone światełko w moim lady comp więc ide poszaleć
Bo potem dr house:hah aha:
LOLA7 jest offline Zgłoś do moderatora