Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Napisane przez czekoladka21
no moj tez nie tylko filmy ale cd rowniez!! on od dziecinstwa slucha tylko ostrego rocka i metalu-swego czasu w liceum tak sie ubieral tez......ale wybilam mu to z glowy i na szczescie tylko duchowo jest tym metalem....ale plyt tez ma mnostwo i koncertow na dvd.....
oszalec mozna z tymi tz!!
|
heheh mój to znowu same rockowe płytki ale ja akurat też najbardziej lubie rocka. Przez prawie 3 lata zanim byłam z moim Tż też chodziłam z metallowcem, i to takim co miał swój zespól i zawsze się w takim towarzystwie obracałam więc wiem o czym mówisz. Ale naszczęście większość z tego wyrasta- szczególnie o ubiór mi tu chodzi
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela
ale super  też bym się gdzieś wybrała odchamić  brak mi tego tu w Irl
no a bilety drogie nie ma co chociaż na Małaszyńskiego może i warto 
apropo czytałam tą książkę "Berek" i jest zaje*** ista i kontrowersyjna  więc jak bym miała okazję to bym poszła na to 
|
No jak ja bym miała więcej kaski to tez bym na pewno poszła ale kurcze trochę dużo jak dla mnie
Cytat:
Napisane przez kotekk81
no i ja swoja kawke rowniez wlasnie koncze
musze wam sie pochwalic ze od przyszlego tygodnia przechodze na diete oczyszczajaca  wiec prosze o trzymanie kciukow przez 10 dni co bym nie wymiekla  bo ja nie wiem jak bede funkcjonowac bez kawy
|
Trzymam kciuki za dietę
Cytat:
Napisane przez czekoladka79
|
  d obre z tymi książkami mi to było głupio jak teściowie zwiedzali mieszkanko a tam na łóżku była kamasutra w plenerze ( naślub dostaliśmy bo też zamiast kwiatków wolałam książki) hehe mieli dziwne miny ale udawali że nie widzieli
A z tym kredytem to kurcze strasznie ale trzymam kciuki i mam nadzieję że jakoś się ułoży.
Cytat:
Napisane przez czekoladka79
Jak buty zimowe mi przemiękały to na skarpety zakładałam torebki foliowe i gnałam dalej bo nie było mnie stać na nowe....ale miło to wszystko wspominam i tym bardziej jestem z siebie dumna że wszystko co mam sama wywalczyłam i sama na to ciężko zapracowałam 
|
hehe no ja to pamiętam jak pracowałam kilka lat temu za 3,50 za godzine w smyku, teraz mam dobra pracę ale też nie wiadomo jak długo.
a co do worków foliowych to ja tez tak robiłam hehehe ale to dlatego że zawsze miałam pecha i kupowałam buty które przeciekały a potem na nowe mi było szkoda albo nie miałam.
Idę się wykompć i do męża na troche bo dzisiaj mam zielone światełko w moim lady comp więc ide poszaleć
Bo potem dr house :hah aha:
|