Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-19, 22:29   #4493
Elliannia
Zakorzenienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

No, ugasiłam pożar.

Na Edgarowym korzeniu pojawiła się pleśń, więc na forum zostałam poinformowana, że muszę korzeń przeczyścić w wodzie z solą, wyszczotkować twardą szczotką, i wsadzić do piekarnika rozgrzanego na 250 stopni. No to wykonałam i poszłam czyścić akwarium, w pewnym momencie zaniepokoił mnie dziwny zapach - korzeń się zapalił w piekarniku

Ja pierdu, tak szybko do łazienki nigdy nie biegłam Wsadziłam do bidetu, polewałam wodą, a nie chciało się cholerstwo zamoczyć - było wysuszone na wiór i podpalone z 3 stron, więc jeszcze zdrapywałam spaleniznę i odmaczałam. MASAKRA!

Za to wszytskim pleśniom, grzybom i pasożytom żyjącym w korzeniu dałam popalić - dosłownie i w przenośni

Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora