Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chirurgiczne wyrywanie zęba - Warszawa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-12, 20:59   #24
Juliettt
Rozeznanie

GG do Juliettt
Dot.: Chirurgiczne wyrywanie zęba - Warszawa

Cytat:
Napisane przez Rodolphe Lindt
Twoje pytanko wcale nie jest glupie, ale odpowiedz moze ci sie nasunie z mojego przypadku a wiec wyobraz sobie ze mi nigdy nie wyrosły "stałe" dwojki, mam 25 latek i na 100% juz mi nie wyrosna, nawet dentysci sobie ze mnie zartuja ze mam szukac meza z "dwojkami" co by zwiekszyc szamse na piekny usmiech u potomnosci (wredziaki) Wiec ja mam "jedynki" i zaraz kolo nich "trojki", a nawet z jednej strony mam po jedynce zaraz "czworke" bo "trojka" rosla mi pod "czworka" zamiast obok i mi usuneli w dziecinstwie, no coz natura nie jest doskonala ale nie jest zle bo mam na szczescie duze zeby
Ps. Ósemki mam wszystkie (znowu natura sie pomylila)
Dziekuje slicznie za odpowiedz. Mi nie wyrosla jedna trojka, ale zab staly byl w dziasle, teraz usuneli mleczaka i beda sciagac stalego. Chce zalozyc aparat staly, ale boje sie, ze zaplace duzo pieniedzy, a potem wyrosna mi ósemki i zeby znowu beda krzywe :-(.
Pytalam o to czy kazdemu musza urosnac te ósemki i ewentualnie jak to sprawdzic czy urosna czy nie .
Juliettt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując