Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym to uzyskam ???
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-01-13, 01:09   #8
syla-78
Rozeznanie

Dot.: Czym to uzyskam ???

Z kredek polecam Rimmel ( ok. 16 zł) mnie trzyma się cały dzień, jeżeli chodzi o eyliner, to ja jestem zadowolona z Constanse Caroll, ma fajny cienki pędzelek i kosztuje ok. 10 zł, to jedyna rzecz tej firmy którą uznaję, trzyma się aż do zmycia i jest lepsza wg mnie oczywiście od Loreala. Polecam Ci również bazę po cienie Art Deco, ok.36 zł, jak dla mnie jest genialna, cienie trzymają mi się nawet dobę ( sprawdziłąm)Miałam też bazę po cienie Lumene, cena podobna, wizażanki bardzo ją chwalą na kwc a dla mnie była beznadziejna, nic nie dawała. Używając bazy nałóż niewielką ilość na czystą i suchą powiekę ( bez kremu),chwilę poczekaj, nie pudruj. nakłądaj cienie. Cienie możesz kupić Inglota, mają dużo kolorów, są niedrogie, a z bazą będą nie do zdarcia.Co do rozświetlaczy to sama szukam jakiegoś fajnenego j i niedrogiego. Gdyby Ci się nie udało kupic bazy pod cienie to, nie nakłądaj kremu na powiekę, chyba, że jakiś bardzo lekki, nałóż trochę podładu, a póżniej przypudruj. Co prawda to nie to samo co baza, ale też nie jest źle. Pozdraiwam i życzę udanej zabawy!
syla-78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując