Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Moja dziewczyna spotyka się z byłym
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-20, 17:55   #17
Wroclovianka
Zakorzenienie

Dot.: Moja dziewczyna spotyka się z byłym

Niestety ale poprzedniczki maja racje - zadusisz ja na smierć jak tak dalej będzie.

Kochasz ja - super, tylko po co się oswiadczać po 3 miesiącach? Z tego co piszesz to wychodzi na to że tak jej nad uchem marudziłeś, ze dla świetego spokoju przyjeła - co potwierdza fakt, że go schowała i nie nosi. Czy te oświadczyny coś zmienily? Macie jakąś date slubu, rodzice wiedzą, szykujecie mieszkanko, ćwierkacie jak wróbelki ze szczęścia - chyba nie - przynajmniej po niej nie widac tego? Wiec po co te oświaczyny? Bałeś sie, ze Ci ucieknie? Tak chciałeś ją zatrzymac przy sobie? Jak dla mnie uczepiłeś się jej jak rzep psiego ogona, zacznij życ też swoim życiem.

Spotyka się z byłym, z jego znajomymi - może ich wspólnymi - powiem szczerze, że tez nie bylabym zadowolona jakby mój TŻ spotykał się z byłą...Ale czy Ty zrobiłeś coś w kierunku, zeby Ona się dobrze poczuła w obcym mieście - oprócz tego że jedyną Waszą rozrywką było przebywanie ciągle w swoim towarzystwie - bo na to wygląda, ze była skazana tylko na Ciebie? Poznałeś ją ze swoimi znajomymi? Może idz z Nią na te spotkanie z byłym i jego znajomymi? Moze jej poprostu zaufaj?

A najprościej niech zwróci Ci ten pierscionek i bądzcie razem dalej - bez żadnych górnolotnych obietnic Daj jej i sobie czas na takie obietnice.

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi

Edytowane przez Wroclovianka
Czas edycji: 2009-03-20 o 18:04
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując