Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prośba do doświdczonych koleżanek - jak ćwiczyć?????
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-01-13, 11:21   #1
Agaimka
Rozeznanie

Prośba do doświdczonych koleżanek - jak ćwiczyć?????

Witam! jestem nowa na tym forum, dlatego tez mam jeszcze braki dotyczace wiedzy o fitness. Przeczytałam dużo postów, ale mam tak mętlik w głowie i nic juz nie wiem Dlatego tez bardzo Was prosze o pomoc Mam do zrzucenia 10 kg (mam 164 cm wzrosu i waże 60 kg )wiem, ze potrzeba troche czasu zeby zrzucić tyle kg, ale mam nadzieję, ze z waszą pomocą mi sie uda Chciała bym Was poprosic o poradę w sprawie cwiczeń, tzn ile cwiczyć, jakie przerwy i wogółe wszystko co możecie mi powiedziec. Dostałam od Mikołaja wymarzonego orbitreka, a wczoraj przyszła mi paczka z kasetami Tamilie Webb, "chcę mieć taki brzuch", "posladki" i "ramiona", w domu mam jeszcze tylko hantle 2 kg, obciążniki n kostki oraz tweester. Mam zamiar stosować diete 1000-1200kcal. Prosze Was napiszcie mi jak cwiczyć zeby były najlepsze efekty. Codziennie mogę poswięcić na cwiczenia 1,5-2 godz, ale wieczornych, bo rano chodze bardzo wczesnie do pracy. Bardzo prosze o porady, bo chcialabym przywitac wiosne w lepszej figurze
Agaimka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując