Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie wrześniowo - październikowe 2009!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-21, 15:55   #2604
malin30
Zakorzenienie

GG do malin30
Dot.: mamusie wrześniowo - październikowe 2009!

Cześć Dziewczyny! Ja też się dołączam do zaziębionych mamusiek Mam katar i kaszel, który powoduje u mnie odruchy wymiotne A tak się cieszyłam, że nudności się u mnie skończyły. Nie biorę nic oprócz rutinoscorbinu. Nie zaszkodzi (lekarz ogólny zalecił mi to jak byłam przeziębiona na początku ciąży), a dodatkowo wzmocni naczynia krwionośne i żyły (już mi się robią pajączki na nogach ).

Kupiłam wczoraj nowy numer "M jak mama" z dodatkiem "Dziecko, zakupy i my". To już drugi numer tego pisma i jestem z niego bardzo zadowolona. Jest mnóstwo praktycznych porad, a kosmetyki, o których na przykład piszą, są z różnych przedziałów cenowych. Nic mnie tak nie wnerwia, jak opisywanie w czasopismach dla kobiet kosmetyków z wysokiej "półki" cenowej. W kwietniowym numerze jest o kupowaniu wóżka (w majowym będzie o łóżeczkach) i tylko utwierdziłam się w swoich typach wózków (znalazłam jeszcze dwa rodzaje; wkleję kiedyś tu linki do moich "typów").

Na razie jednak będziemy kupować furę dla siebie Dzisiaj oglądaliśmy samochód, który będzie w poniedziałek sprawdzany u mechanika. Jak wszystko będzie OK, to go kupimy
malin30 jest offline Zgłoś do moderatora