2009-03-22, 21:59
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Napisane przez wirlandia
U nas to nieco dalej - Do warszawy od mnie jest 55 km, a do Milanówka też trochę i jeszcze trzeba całą stolicę (z Pragi Północ na Ursus) przejechać - 3h autobusem + pociąg + autobus miejski. A Aussie też kupię, razem z Garnierem...  - moja wishlista rośnie (ale to nawet dobrze, bo kocham kosmetyki  ).
|
My tyle mieliśmy, a nawet i więcej 8-9 lat temu. Dzieliło nas 3,5h pksem. I wtedy nie wytrzymałam tej próby 
Cytat:
Napisane przez lizzie
Miałam ten sam problem podczas zakupów, wzięłabym jeszcze coś ale walizka była za mała i by się nie zamknęła 
A ta promocja 2 za 6Ł jest chyba cały czas, dotyczy jakichkolwiek dwóch produktów Aussie.
|
No właśnie ja się zastanawiam ile miejsca w walizce jest w stanie mi poświęcić ta moja kumpela. Napisała, że nie będzie brała dużo ze sobą i nie wiem czy to oznacza, że będzie mieć dużo miejsca czy przeciwnie - jedzie z małą walizeczką 
Cytat:
Napisane przez lizzie
Polecam  pizza jest naprawdę dobra, do tego kawałek kosztuje 3zł ale są one na tyle duże, że jednym spokojnie można się najeść.
|
Narobiłaś mi smaka na pizzę Już widzę przed oczami taką pyszną, wilgotną, grubą pizzę z szyneczką, pieczarkami, pomidorkami, cebulką i papryczką, no i obowiązkowo duuuużą ilością sera Musimy kiedyś z TŻ sobie zrobić taką domową
|
|
|