Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-22, 21:59   #1506
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
U nas to nieco dalej - Do warszawy od mnie jest 55 km, a do Milanówka też trochę i jeszcze trzeba całą stolicę (z Pragi Północ na Ursus) przejechać - 3h autobusem + pociąg + autobus miejski. A Aussie też kupię, razem z Garnierem... - moja wishlista rośnie (ale to nawet dobrze, bo kocham kosmetyki ).
My tyle mieliśmy, a nawet i więcej 8-9 lat temu. Dzieliło nas 3,5h pksem. I wtedy nie wytrzymałam tej próby

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Miałam ten sam problem podczas zakupów, wzięłabym jeszcze coś ale walizka była za mała i by się nie zamknęła
A ta promocja 2 za 6Ł jest chyba cały czas, dotyczy jakichkolwiek dwóch produktów Aussie.
No właśnie ja się zastanawiam ile miejsca w walizce jest w stanie mi poświęcić ta moja kumpela. Napisała, że nie będzie brała dużo ze sobą i nie wiem czy to oznacza, że będzie mieć dużo miejsca czy przeciwnie - jedzie z małą walizeczką

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Polecam pizza jest naprawdę dobra, do tego kawałek kosztuje 3zł ale są one na tyle duże, że jednym spokojnie można się najeść.
Narobiłaś mi smaka na pizzę Już widzę przed oczami taką pyszną, wilgotną, grubą pizzę z szyneczką, pieczarkami, pomidorkami, cebulką i papryczką, no i obowiązkowo duuuużą ilością sera Musimy kiedyś z TŻ sobie zrobić taką domową
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora