Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-23, 15:27   #1544
201604211131
Konto usunięte

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja bym zostawiła jednego antywira . Takie programy spowalniają pracę komputera i przeważnie nie lubią się na wzajem. Ja kiedyś miałam 2 antywiry i rożne historie się działy. Zostawiłam jeden i od razu szybciej komp i net chodził i nic dziwnego sie juz nie działo.
Najlepsza idea Dwa to za dużo.
Cytat:
Powodzenia. Cierpliwość popłaca - wiem to po sobie
Dziękuję Hosenko
Cytat:
U mojej siostry nei było zadny "obrzedów" - tylko rzucanie welonem i krawatem i tyle. Żadnych głupich husteczek i innych zabaw potem człowiek oglada na trzeźwo i się się chce spalić ze wstydu. U mnie tez napewno tego nie będzie.
I takie wesele mi się podoba
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
przyjmuję to jako komplement (co prawda już nie mam takich bardzo długich, bo poszły pod nożyczki, ale dwa tygodnie temu jeszcze wszystko się zgadzało)
No bo to był komplement
Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Tak to jest a do koszyka swietnie sie wrzuca-tylko pozniej suma koncowa
Skąd to znam Ta, pierdka, ta i jeszcze ta - a potem niezła sumka jest.
Cytat:
Chcialam odniesc sie do wersji obrazowej
Mam specjlanie dla siebie odzdzielna polke i schowek wiec jest dobrze-wiekszosc zrobie z konserwantem i zuzywam to w miare dosc szybko .W kazdym razie takie konkretne zapasy starczaja mi na dluuugo
Do serum z vit.C nie przekonalam sie do tej pory wole kupic gotowy produkt jak Active C XL czy Redermic pod oczy bo musze uwazac na vit.C tymbardziej ze dlugi czas uczulala mnie skubana i nie chce kombinowac ze stezeniem.
Ja też wolę nie kombinować z vit. C bo nie wiem jak moja wrażliwa skóra na nią zareaguje. A taką półkę to bym chciała mieć
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
A maska Sephora Nutrition do włosów jest boska wygrzebałam próbkę, użyłam i się zakochałam w promocji -20% biorę na pewno
Ach ty kusicielko - następna rzecz na liście
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Zgrzeszyłam w Sephorze, ale jakoś dobrze mi z tym Kupiłam olejek Clarinsa - Lotus. ślicznie pachnie Z perfum jednak zrezygnowałam, w końcu jak minimalizować to minimalizować
Marzy mi się jeszcze Idealist i serum nocne EL, ale to chyba w przyszłym życiu
I kolejna rzecz na liście
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora