2009-03-23, 15:27
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Ja bym zostawiła jednego antywira  . Takie programy spowalniają pracę komputera i przeważnie nie lubią się na wzajem. Ja kiedyś miałam 2 antywiry i rożne historie się działy. Zostawiłam jeden i od razu szybciej komp i net chodził i nic dziwnego sie juz nie działo.
|
Najlepsza idea Dwa to za dużo.
Cytat:
Powodzenia. Cierpliwość popłaca - wiem to po sobie
|
Dziękuję Hosenko 
Cytat:
U mojej siostry nei było zadny "obrzedów" - tylko rzucanie welonem i krawatem i tyle. Żadnych głupich husteczek i innych zabaw potem człowiek oglada na trzeźwo i się się chce spalić ze wstydu. U mnie tez napewno tego nie będzie.
|
I takie wesele mi się podoba 
Cytat:
Napisane przez kochanie
 przyjmuję to jako komplement  (co prawda już nie mam takich bardzo długich, bo poszły pod nożyczki, ale dwa tygodnie temu jeszcze wszystko się zgadzało)
|
No bo to był komplement 
Cytat:
Napisane przez Hexxana
Tak to jest  a do koszyka swietnie sie wrzuca-tylko pozniej suma koncowa 
|
Skąd to znam Ta, pierdka, ta i jeszcze ta - a potem niezła sumka jest. 
Ja też wolę nie kombinować z vit. C bo nie wiem jak moja wrażliwa skóra na nią zareaguje. A taką półkę to bym chciała mieć
Cytat:
Napisane przez noseknosek
A maska Sephora Nutrition do włosów jest boska  wygrzebałam próbkę, użyłam i się zakochałam  w promocji -20% biorę na pewno 
|
Ach ty kusicielko - następna rzecz na liście
Cytat:
Napisane przez noseknosek
Zgrzeszyłam w Sephorze, ale jakoś dobrze mi z tym  Kupiłam olejek Clarinsa - Lotus. ślicznie pachnie  Z perfum jednak zrezygnowałam, w końcu jak minimalizować to minimalizować 
Marzy mi się jeszcze Idealist i serum nocne EL, ale to chyba w przyszłym życiu 
|
I kolejna rzecz na liście
|
|
|