|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Cytat:
Napisane przez edytapa68
A nie mówiłam  Olejek jest najlepszy i kropka.
|
Jakby mi jeszcze ktoś poradził coś na ładne paznokcie. Nail Teki przerobiłam, bardzo je sobie chwaliłam ale do czasu. Obecnie mam Herome i co, nico, paznokcie wyglądają fatalnie, gorzej niż kiedykolwiek.
Cytat:
Napisane przez madziczka
Aga - mnie publicznie pytali na imprach rodzinnych, kiedy będę miała w końcu faceta. Ciebie o dziecko, mnie o faceta - ale wiadmo, o co chodzi w takich pytaniach. Niby żartem, niby na wesoło, ale po kilku powtórkach miałam dosyć. W końcu pękłam i publicznie oświadczyłam właśnie, że nie życzę sobie takich pytań, bo czy ja komuś zaglądam pod kołdrę czy wchodzę z butami w życie? Nastąpiła lekka konsternacja, ale koniec końców nikt się nie obraził. A pytania " okołofacetowe" i inne "takie" nie zostały mi już nigdy zadane.
|
Cytat:
Napisane przez madziczka
Ja już kiedyś pisałam, jak na takich imprezach jestem traktowana  Jako ta mądra, in teligentna, ale bez faceta, pracy i kasy. Noż typowa stara panna na prostej drodze do zdziwaczenia  No bo o czym tu ze mną porozmawiać - faceta nie mam, auta nie mam, nie jeżdzę na wypasione wakacje, nie jeżdzę na narty, nie chodzę na dyskoteki - to o czym ze mną rozmawiać?
|
Gdybym nie wiedziała, że nie jesteś ze świętokrzyskiego, to pomyślałabym że mamy tę samą rodzinę. Czasem znoszę uwagi ze spokojem, czasem złośliwie coś odpowiem i co wtedy foch jest, ale po jakimś czasie docinki i uwagi się zaczynają znów.
Za inteligentną wcale mnie nie uważają chyba, ale jak ja tego nienawidzę jak zamiast z pytaniem do lekarza, mnie pokazuje się wyniki badań, opisy, recepty. Nie uważam się za mądrą, nie mam takiej wiedzy aby komuś coś radzić, a na pewno nie udawać lekarza.
Dziś rano dokonałam rzeczy którą wiele osób uważa za zupełnie normalną, a ja czuję niechęć, może nie odrazę, ale właśnie niechęć. Wzbraniam się jak mogę, mam potrzebę, ale jednak nieczęsto się do tego zmuszam.Uprasowałam spodnie, koszulę i bluzkę. Wiosna idzie, to musi być wiosna 
Odkryłam kilka dni temu przedziwne strzałki w oknie odpowiedzi, nie wiem czy były na forum wcześniej, czy to w związku ze zmianami.
Strzałki powiększają okno wypowiedzi, nie przewijać. Screen w załączniku. Pewnie nic nowego nie odkryłam, ale pomocne to jest, więc dzielę się.
|