Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już nie panny, ale zawsze młode :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-24, 08:23   #4761
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D

Dzien dobry Młodeno troszke mialam do czytania.....
pomagalam wczoraj mamie sprzatac-umylam boazerie w przedpokoju, w przedsionku i ubikacji.....i powiem ze troszke sie zmeczylam.......
mama okna myla.......teraz zostaje mi łazienka, kuchnia i wszystkie meble, ale spokojnie kazdy dzien po trochu cos ......normalnie mam takie zakwasy w nogach jak bym 1 raz na orbitreku jezdzilaale co sie dziwic jak 3 mce lenistwa
za 2 godziny jedziemy do tych Katowic.... na bank pojdziemy do Silesi -moze cos kupie dzidziolkowi? nie wiem jakos sie waham jeszcze zeby cos kupowac. Wczoraj bylam z tż w Tesco i poszlam tylko poogladac te ciuszki dla bobaskow i nie moglam wyjsc z tego dzialu hehe!!moj tż tez byl zachwycony bylismy tez w media markt i oczywiscie tż kupil 4 filmy na dvd w tym jeden ja sobie wybralam"Przeczucie"-ogladalam juz kiedys , ale znowu sobie obejrze i bede ryczec!!

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

To ja już gotowa - możemy jechać
no to zbieraj sie mała -jedziemy dzisiaj!!!!

Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość

3. Młodsza czekoladko proszę nie sprzątać tylko dbać o siebie, już nam się tu Agacior nasprzątała, starczy
Poza tym mi tam nie przeszkadza jak facet chodzi do solarium czy do kosmetyczki. Lubię zadbanych facetów. Jeżeli to wszystko jest w granicach męskiej normy to ok
no tak kazdy ma inne gusta i kazdy lubi co innego
dbam o siebie, ale troszke ruchu chyba nie zaszkodzi.....

Cytat:
Napisane przez dudziakowa Pokaż wiadomość
witajcie dziewczynki

ja sie dzis czuje okropmnie coagle mnie mdli i wymiotuje mam dosc....:m ad: nic mi sie nei dzieje oprocz wymiotow i spanie....ehh...

Mielgo dzionka
moge cie tylko pocieszyc ze niedlugo to minie i bedziesz sie tylko cieszyc z najpiekniejszego okresu jakim jest ciaza!!

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość

A ja dziewczynki zabrałam się za odganianie zimy Zaczęłam od porządków w szafach - wszystkie grube zimowe swetry i sterty szalików i czapek wyrzuciłam już do pawlaczy, a na półeczkach poukładałam wiosenne i letnie rzeczy
Później zabrałam się za przesadzanie kwiatków - już też zrobione Teraz jeszcze nawóz zastosuje i pozostaje czekać na wiosnę Mówię Wam - teraz to juz na pewno przyjdzie
no to mam nadzieje ze dobrze te zime wygonilas i ze juz juz nie wroci

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość

Czeko21 ja lubie Silesie tylko dlatego ze sa tam niektore sklepy ktorych u mnie nie ma a poza tym wkurza mnie na maksa - za duza!
a ja powiem szczerze ze jade tam 1 raz!! tez nie lubie za duzych CH ......a to ze mam okazje jechac do Katowic to przy okazji chce wejsc zobaczyc.....

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Hej Słoneczka...: jupi:
Wreszcie byliśmy na ""Kochaj i tańcz" , już myślałam, że sie nie doczekam...

i co naprawde taki dobry ten film????polecasz??

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora