Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-24, 18:23   #2485
santos
Zakorzenienie

GG do santos
Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII

Cytat:
Napisane przez iza_wiosenna Pokaż wiadomość
szkoda, że trzy posiłki, ale pamietam jak pisałaś, że nie dajesz rady pięciu. w sumie fajne, luźne U, jak nie chodzisz głodna, jest ok
Dzieki izo . Sniadaniem sie najadlam. Wlasnie dzien wczesniej zjadlam to samo, ale w wiekszej ilosc (dzis mialam ikeowa miseczke wypelniona w 2/3 a wczoraj po brzegi) i wczoraj za duzo tego bylo, potem sie ciezko czulam i mi sie odbijalo. W sumie tego jest sporo jak sie zmiesza te wszystkie skladniki Robie sie glodna oczywiscie po tym sniadaniu po paru godz, ale to chyba normalne. Wtedy sobie wlasnie zjadlam jajecznice . Glodna nie chodze chyba, ze wieczorem jak dlugo siedze, no a po 18.30 nie jem, ale wtedy pije wlasnie sobie szklanke smoothie i mnie to zapycha, niby to sa cukry, ale na U chyba nie ma zbyt wielkiego to znaczenia ze zjem (wypije :P ) owoce wieczorem.
I tak dobrze, ze mam motywacje zeby nie jesc po 18.30, bo jak zjem wieczorem cos konkretnijszego to mnie brzuch potem boli :/
Wlasciwie wrocilam na watek bo ostatnio dziwacznie zaczelam jesc i siedzenie tu z wami i wypisywanie mnie zmobilizuje

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora