Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-25, 00:38   #306
Doridee
Zakorzenienie

GG do Doridee
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III

Monika a mnie dziwi tylko jedno - dziecko Ci choruje od kilku tygodni, bierze już któryś antybiotyk z kolei (zdajesz sobie sprawę jakie spustoszenie sieje w jej organizmie????), a lekarka mówi, że masz nie szukać przyczyn. Szczerze - zmieniłabym ja natychmiast! Przy notorycznym zapaleniu oskrzeli standardowym badaniem jest kał na pasożyty. Glista bardzo często powoduje zapalenie oskrzeli i płuc, wrzuć w wyszukiwarkę "glista ludzka + zapalenie płuc". Dla lekarza jesteś tylko kolejnym przypadkiem, ile zajęło jej wypisanie kolejnego antybiotyku???
Według Twojej lekarki mamy nie czytać, co boi sie rywalizacji czy tego, ze pacjent będzie madrzejszy od niej?? Gdybym nie pilnowała lekarza i nie odstawiła wit. D3 gdy Ala miała kilka m-cy mogłoby sie to dla niej groźnie skończyć. A lekara co? Przyznała mi rację.
Monika Twoim zadaniem jest walczyć o zdrowie dzieci, nie licz, ze zrobi to ktoś kto żyje z chorób - sorry!
Uwierz mi, nie popadam w paranoję, owszem duzo czytam, wiem na co zwracać uwagę, jakie muszę zrobić badania.
Od Ciebie zależy, którą drogą pójdziesz.

Robiłaś Werce badanie krwi??? Jaki jest poziom kwasochłonnych? I w ogóle obraz krwi?

Edytowane przez Doridee
Czas edycji: 2009-03-25 o 00:40
Doridee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując