Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-25, 11:53   #327
MONIKA1850
Zakorzenienie

GG do MONIKA1850 Send a message via Skype™ to MONIKA1850
Dot.: * Dzieciaczki Wiosna- Lato 2006 * cz. III

Sluchajcie-ja wiem ze to jest dobrze jak ktos cos doradzi,wytlumaczy,po to jest to forum aby dzielic sie spostrzezeniami,jednak ja odnioslam wrazenie ze Doridee poprostu przez to ze jej napisalam ze jest przewrazliwiona z robalami to ona wzamain delikatnie daje mi do zrozumienia ze moze nie lekewaze ale nie zdaje sobie sprawy z tego ze moje dziecko ciagle choruje i nic z tym nie robie????trudno tak to odebralam,moze jest zla ze napisalam ze do kazdej choroby nie mozna odrazu przyklejac ze to w 99% przez robaki?trudno,k azdy ma inne zdanie.Ja napisalam swoje ona swoje.ok

Dziekuje dziewczyny w imieniu Weroniki za życzenia powrotu do zdrowia,na szczescie od wczoraj juz nie goraczkujema normalna temperature a to juz dobry znakprzepraszam ze w moim ostatnim poscie ujelam was wszystkie,wiem ze nie wszystkie tak pomyslalyscie.poprostu sie zdenerwowalm,sory.Zacytuj e jeszcze wypowiedz Sniezynki:

"Gosiulo skoro mowisz, ze nie szukasz robali tam, gdzie ich nie ma, to w takim razie skad wiesz gdzie one sa ??? Dopoki nie sprawdzisz nie bedziesz wiedziec. Nie dajmy sie zwariowac, czasami badania zrobic mozna, ot tak dla uspokojenia wlasnego sumienia, ale nikt nie mowi, zeby non stop cos szukac. "

Sniezynka to sie ciesz ze mala ciagle sie smiejegorzej jakby wciaz plakala-a tak masz z niej ucieche

Co do grzywek to ja osobiscie tez lubie i tez sie w grzywkach noszeprosta mi nie pasuje ale taka lekko na skos taklepeij sie uklada.
Ja mam juz dosc dlugie wlosy,chyba musze sie wybrac na obciecie koncoweki moze jakis wiosenny balejazyk
MONIKA1850 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując