Wklejam zdjęcia sukienki, która już tu była parę razy, ale zawsze lepiej przeczytać więcej opinii na jej temat przed kupnem
1. Zdjęcie sukienki z allegro (sprzedawca zamazany, żeby nie było, że reklama

)
2. Sukienka na mnie, ale z paskiem w talii czerwonym (Orsay). W rzeczywistości nie ma ona absolutnie takiego koloru jaki wyszedł na zdjęciu, bo widać jakiś pomarańczowy. Slońce zaglądalo przez okno i oszukalo aparat. Sukienka nie ma także koloru jak na zdjęciu z allegro, bo tam jest taka ciemna czerwień, a tak naprawdę jest ona
DOKŁADNIE TAKA. Intensywna, mocna, czerwień.
Ramiączka czarne są odpinane, a moje stanikowe wybaczcie, ale nie chciało mi się zmieniać.
A tak w ogóle co sądzicie o tym zestawie jak na zdjęciu?

Sukienka, pasek czerwony, rajstopki czarne, buty w kolorze paska, czerwone kolczyki?
3. Sukienka bez paska w talii, nie wygląda zbyt dobrze, strasznie pogrubia, niby taki fason, ale na drobnej japoneczce prezentuje się bardzo ładnie, gorzej w rzeczywistości. Bałam się, że będzie na mnie za mała w biuście albo nie będzie ładnie układać jak na allegrowym zdjęciu, ale nic bardziej mylnego.
I jeszcze ta góra z cekinów w rzeczywistości jest mniejsza niż ma niby być. Bardotkę trzeba zakładać do tej sukienki, a japonka na zdjęciu wcale nie ma dekoltu i taki długi ten cekinowy pas, normalnie to dużo piersi trzeba odsłaniać, żeby stanika nie bylo widać.
Za te pieniądze sukienka całkiem fajna... Ale, zawsze jest jakieś ale, o których pisałam wcześniej.
Mam nadzieję, że trochę rozjaśniłam dylematy