Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - seria Lysanel SVR
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-09-11, 23:31   #1
Aniutek
Przyczajenie

seria Lysanel SVR

Czesc
Jestem ciekawa, jakie macie doswiadczenia z kosmetykami z serii Lysanel SVR. Mialam kiedys krem Lysanel Active i zel do mycia i w sumie niezbyt dobrze je wspominam; zel w ogole sie nie pienil i troche szczypala mnie skora, a po kremie szczypala nie do wytrzymania, luszczyla sie i pojawilo mi sie duzo nowych niespodzianek . Odstawilam po dwoch tygodniach i stosowalam Effaclar, ktory jest delikatniutki i bardzo mi pasuje, ale ostatnio dermatolog zalecila mi Lysanel i powiedziala, ze Effaclar K jest za slaby. Kupilam zel, tonik i dwa kremy (active i mat) i postanowilam zacisnac zeby i tym razem wszystko przetrzymac, ale jestem ciekawa, jakich efektow moge sie spodziewac, czy rzeczywiscie wazne jest stosowanie takze zelu i toniku tej firmy(sa dosc drogie i nie wiem, czy nie moglabym ich zastapic innymi i czy to w ogole bedzie rzutowalo na rezultaty), czy na Lysanel mat moge stosowac krem z filtrem i podklad, a na Lysanel active na noc cos nawilzajacego dodatkowo i wreszcie, jak przetrzymac ten okres, kiedy podrazniona skora piecze przy nakladaniu samego kremu nawilzajacego lub kojacej maseczki??? I czy to w ogole minie i skora przyzwyczai sie do tego stopnia, ze przestanie szczypac i schodzic?
Czekam z niecierpliwoscia na odpowiedzi
Pozdrawiam!
Ania
Aniutek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując