Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja cała!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-26, 17:13   #3485
katakumba
Zakorzenienie

Dot.: OD WALENTYNEK DO MIKOŁAJA - czyli Listopadowo-Grudniowych 2008 bobasów zgraja c

asiak ja to kupilam z firmy Boots (taki powiedzmy rosmann w uk) probowalam kilku i one nie dosc ze sa organiczne (moj nowy bzik, zeby bylo organiczne) to konsystencja nie jest klejaca sie. bo np mama mi przywiozla kaszki nestle, ale te to sa zaklejmordki. mala po lyzeczce, dwoch musi popic bo sie doslownie zakleja. wiem, probowalam

zastanawiam sie tylko po jakim czasie reakcja na gluten sie moze pojawic. czy jak jej dam jutro to pojutrze jesli bedzie ok, moge zalozyc ze wszytsko jest ok? nie umiem tego znalezc
akurta ja sie malo przejmowalam jakimis alergiami bo my niealergiczni jestemy, ale w rodzinie mam chorych na ta celiakie, wiec akurta tu jestem ostrozna

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Napisane przez xandra78 Pokaż wiadomość
Zapomniałam sie wczoraj "pochwalić", że byłam u swojego gina. Przepisał mi Gynalgin na te upławy i jakieś globulki na suchość w pochwie(która jest typowa dla kobiet po porodzie,szczególnie karmiącym piersią). Dał mi tez receptę na tabletki antykoncepcyjne (nie wiem,czemu aż 3 opakowania).W aptece przezyłam szok, bo wszystko razm wyszło ponad 190 zł!! A TŻ oczywiście zawiedziony, bo lekarz zalecił abstynencje na czas brania globulek.
hehe, my jestemy na abstynecji od 2 tygodni, jeszcze tydzien
ostatnio to moj biedny tz stal tak smiesznie nad lozkiem i zalosnie sie pytal, kiedy ta sprezyna ?!

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora