Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-26, 21:13   #4306
alusia1989
Rozeznanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..

Cytat:
Napisane przez effa79 Pokaż wiadomość
Witaj. Wsparcie masz zapewnione. Super, ze poczytalas o diecie, bo czasami walkujemy w kolko odpowiedzi na te same pytania Co do cwiczen uwazaj, miesnie tez musza odpoczac, chyba, ze codziennie cwiczysz inne partie miesni.
No czytałam, ale oczywiście jeszcze wszystkiego nie ogarnęłam, bo znalazłam masę (naprawdę mnóstwo!) stronek o tej diecie i sobie to wszyściutko wydrukowałam. Mam na dzisiejszy wieczór kilkadziesiąt stron czytania Nie lubię robić czegoś, o czym nic nie wiem, także nie zdecydowałabym się na tą dietę, gdybym nie wiedziała przynajmniej potrzebnego minimum.

Jeśli chodzi o ćwiczenia, to robię w tygodniu 2 dni przerwy. W sumie przypadkowo te dwa dni wypadły, ale stwierdziłam, że tak będę robic, albo po prostu zmniejszę czas ćwiczeń. Albo jest jeszcze jedna opcja, o której Ty już wspomniałaś - jednego dnia będę robiła ćwiczenia na brzuch, drugiego dnia na nogi. I tak na zmianę.

Dobra, wracam do czytania. Muszę sobie ułożyc jakieś porządne menu na jutro, bo rano zamierzam iśc na zakupy A w ogóle, to jeszcze muszę uporządkowac moje kilkadziesiąt przepisów, które znalazłam tutaj, na wizażu.

Ale zerknę oczywiście tutaj później, bo widzę, że tyle się tutaj dzieje! Wy tak dużo piszecie, że boję się, że będę miała masę nadrabiania:P
alusia1989 jest offline Zgłoś do moderatora