Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-26, 21:22   #1638
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Witam

wielka szkoda współczuje jej, bo na pewno ma nielada dylemat...

my dostaliśmy zaproszenie na ślub i wesele kuzyna, na 13 czerwca, ale nie jedziemy. Nie widziałam sie z kuzynem ze sto lat, nigdy za nim nie przepadałam, a poza tym to mój ostatni zjazd w szkole i na bank będę mieć egzaminy. Z resztą jakbym pojechała to wypadałoby go też zaprosić na moje wesele, a nie za bardzo mi się to uśmiecha, więc nie jade
no ma klopot i usielnie mysla.. jakby polacyc dwa wesela... ale mysle ze to jest niedozrobienia.. i musza z czegos zrezygnowac..

a na to wesele kuzynki idziemy bo to najblizsza rodzina (siostra cioteczna) jak bylysmy mlodsze to razem spedzalysmy duzo czasu i cale wakacje.. a teraz troche nam sie drogi rozeszly tzn widujemy sie roznie czesto ale nielubie jej podejscia do zycia no ale idziemy.. bo bardzo lubie jej mame moja ukochana ciocie..

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj byłam u fryzjera
farbowałam włosy
ścinałam i cieniowałam
tak wyglądają i ja

miałam też 2 rozmowy o pracę
super wloski i piekny kon.. a jak rozmowy?

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ja mam ten sam kwas foliowy..

bylam dzis w ikea i w agacie.. rozgladamy sie za przyszlym urzadzeniem mieszkania i puki co to podobaja nam sie te same meble ustawieia itd