2009-03-26, 22:46
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: 1994
Cytat:
Napisane przez Monika1994
Iwonka, co sie stałooo?
Nora, bym powiedziała "poka poka" ale nie chcę parodii skoro nawet oryginału nie obejrzałam
Witam nee  napisz coś o sobie, jak mamy się do Ciebie zwracać (jak sobie życzysz  ) itepe itede ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
|
Jest to parodia ksiazki, nie filmu . Chyba juz ja kiedys wstawialam..nie pamietam . Ale u mnie afera w szkole sie zrobila. Kolega, ktory jest zagrozony z francuskiego poszedl do dyrektorki i powiedzial, ze cala klasa(czesc, ktora chodzi na francuski) chce przepisac sie na niemiecki(choc to nieprawda!). Cos tam zaczal gadac, ze babka zle uczy, bo on jest "orlem" z angielskiego i hiszpanskiego . Poprostu mnie zatkalo jak to uslyszalam. On jest najgorsza osoba z ang & hiszp w klasie(doszedl w tym roku do naszej klasy i zamierza sie wypisac , bo sobie nie radzi)!!! Myslal, ze sie wymigal, a nie wie, ze bedzie musial nadrabiac to wszystko(bo teraz ma zwolnienie z francuskiego) w wakacje... a i dzieki niemu zostal plan lekcji zmieniony (oj, dluga historia..) i wszyscy maja teraz do niego pretensje wraz z nauczycielami (bo plan za przeproszeniem jest do du*y), a on jeszcze mowi, ze to nie jego wina.. taki zarozumialy bachor, jak on mnie wkurza!!
Ah, wreszcie sie wygadalam .
|
|
|