Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna ! Potrzebuję zmiany.. Pomożcie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-27, 09:40   #1
inka205
Raczkowanie

Exclamation

Serdecznie witam 'NOWE' koleżanki. W końcu nadeszła wiosna (choć może jeszcze mało jej widać za oknem ) i poczułam nieodzowną chęć dużej zmiany. Na dodatek dosłownie za parę dni kończę ćwierćwiecze (brrry- nieunikniony czas) także postanowiłam aby mój wygląd nabrał bardziej eleganckiego wyrazu. Z tego co poczytałam każdą zmianę zaczyna się od określenia typu urody.

To ja zaraz po przebudzeniu grrr tragedia no ale moze cos z niego mozna juz wywnioskować. Spróbuję sie opisać. Jestem niska-158 cm wzrostu, Raczej krąglutka, badajże tym klepsydry lub wiolończeli. Cerę mam bladą często zarumienioną na różowo ale często też jestem czerwona jak cegla np gdy sie zawstydzę, mam niebiesko-szare oczy tęczówka ma ciemniejszą obwódke granatową zauwazyłam ze tęczówka oka zmienia swój odcien blednie raz a raz oczka są bardzo niebieskie, oprawa oczu średnia, włosy w dzieciństwie ciemny blond teraz brązowy patrze na odrosty nie ma połysku ciepłego, usta raczej różowe, mam gdzieniegdzie piegi słabo brązowe i jeden pieprzyk na twarzy ciemno brązowy, opalam się (oparzam) najpierw na rózowo-czerwono. Ciągle przyciemniam włosy i uzywam ciemniejszych ciepłych podkładów by zniwelować bladość (zdjecie 2)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00007.jpg (134,2 KB, 152 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2926.jpg (123,4 KB, 129 załadowań)

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2009-03-27 o 10:51 Powód: post pod postem
inka205 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując