Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-28, 11:32   #1878
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Ja z tego samego powodu stosuję filtry i jeszcze diroseal używam wciąż wierząc, że pomoże nie tylko na naczynka, ale też na zmarszczki
Ja tez bym chętnie zaczęła stosować filtry regularnie, gdyby mnie tak masakrycznie nie zapychały Miałam zarówno La Roche jak i Avene i po obu wysyp po kilku dniach nie mówiąc o świeceniu się twarzy

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
No to ja już nie wiem. Niby mi potrzebne oleje, ale trochę się już nastawiłam na to BU... Lizzie, Nosku, co robimy? Zamawiamy teraz / po Świętach czy jak? Ja mogę poczekać - ostatecznie mam dużo kremów (za dużo), których mogę używać, czekając
Iza, ja też spokojnie mogę czekać, te oleje to raczej takie moje widzimisię, nie są mi na gwałt potrzebne

A ja dziś od rana sprzątam swój pokój, pomyłam okna, szafki, pościerałam kurze ze wszystkiego co się dało i teraz padłam ze zmęczenia. Pogoda dziś taka ładna, że chyba zaraz wyciągnę kogoś na spacer

Też zakupiłam Glamour i w sumie z tych promocji co oferują nic mnie nie kusi, no może ew. Esprit, Cubus i Mango bo przydałoby się trochę szafę odświeżyć. Chyba że mi się spodoba maseczka od Estelli, to wtedy skoczę tez do Body Shopa