2009-03-28, 11:32
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Napisane przez kochanie
Ja z tego samego powodu stosuję filtry  i jeszcze diroseal używam wciąż wierząc, że pomoże nie tylko na naczynka, ale też na zmarszczki 
|
Ja tez bym chętnie zaczęła stosować filtry regularnie, gdyby mnie tak masakrycznie nie zapychały Miałam zarówno La Roche jak i Avene i po obu wysyp po kilku dniach nie mówiąc o świeceniu się twarzy
Cytat:
Napisane przez kochanie
 No to ja już nie wiem. Niby mi potrzebne oleje, ale trochę się już nastawiłam na to BU... Lizzie, Nosku, co robimy? Zamawiamy teraz / po Świętach czy jak? Ja mogę poczekać  - ostatecznie mam dużo kremów (za dużo), których mogę używać, czekając 
|
Iza, ja też spokojnie mogę czekać, te oleje to raczej takie moje widzimisię, nie są mi na gwałt potrzebne
A ja dziś od rana sprzątam swój pokój, pomyłam okna, szafki, pościerałam kurze ze wszystkiego co się dało i teraz padłam ze zmęczenia. Pogoda dziś taka ładna, że chyba zaraz wyciągnę kogoś na spacer
Też zakupiłam Glamour i w sumie z tych promocji co oferują nic mnie nie kusi, no może ew. Esprit, Cubus i Mango bo przydałoby się trochę szafę odświeżyć. Chyba że mi się spodoba maseczka od Estelli, to wtedy skoczę tez do Body Shopa
|