2009-03-28, 14:03
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mam ochote na zmiane ... pomozcie kochane
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;11659109]Jezeli chcesz miec jasniejszy i generalnie cieply odcien wlosow, to pamietaj o tym, ze tym samym musisz zmienic naturalny odcien buzki za pomoca podkladu. Najlepiej z zoltym pigmentem by zniwelowac "czerwonosci" na Twojej buzi i ten "niebieskawy" odcien, bo ja tez uwazam, ze jestes typem chlodnym. Pokaze Ci to na wlasnym przykladzie Kiedys bylam platynowa blondynka o praktycznie bialych wlosach wiec tym samym mialam chlodny odcien cery. Tez bardzo chcialam ocieplic ten blond wiec zrobilam to, ale zmienilam tez podklad i kolor brwi. Wklejam fotki.
P.S. Widze, ze wklejasz fotki Lindsay. Popatrz na nia - miala juz chyba wszystkie mozliwe kolory na glowie - w jednych wyglada bosko, w innych ładnie, ale jedno jest pewne - wyglada zawsze DOBRZE! A to za sprawa tego, ze gdy porownuje jej fotki w roznych kolorach wlosow (cieplych i chlodnych odcieniach) zauwazam, ze ona nie tylko zmienia kolor wlosow, ale i przy tym odcien skory, odcien brwi, szkla kontaktowe, itp.
pzdr[/quote]
dziekuje Ci bardzo za rady ...
ja jestem cieplym typem od urodzenia kolor wlosow: rudawy , cieply odcien skory , jasne piegi w cieplym kolorze
|
|