2009-03-28, 13:49
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Na obiadek będzie dzisiaj już opisana przeze mnie zapiekanka z brokułów (30 dag brokułów, 30 dag jogurtu naturalnego, 2 jaja, 10 dag odtłuszczonego sera żółtego, 2 łyżki sezamu, oliwa). Tylko, że zmniejszyłam porcje wszystkich produktów, bo jak zobaczyłam ile to jest 50 dag brokułów (a tak było napisane w przepisie), to od razu wiedziałam, że tyle nie zjem. Bo ostatnio bardzo szybko się najadam. Jem mało, a i tak jestem później przejedzona, a jem już coraz wolniej. I niedługo dojdzie do tego, że wszystko będę jadła zimne:P
Muszę niestety się przyznać do tego, że nie wyszły mi beziki:P Były cały czas miękkie, a piekłam je dosyć długo. Dlatego też, nie chcąc już więcej czekać, bo byłam głodna, zjadłam znowu jogurt naturalny z orzechami włoskimi - ale lubię to, więc problemu nie było 
No i znalazłam w końcu te orzeszki ziemne z Felix'a bez tłuszczu i bez soli 
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------
A macie jakieś pomysły na przekąski, które mogłabym ze sobą wziąć na uczelnię? Myślałam o jogurcie naturalnym, albo serku wiejskim 3%, ale to będzie chyba trochę monotonne, jak będę jadła to w kółko.
|
|
|