Dot.: Doczepianie GRZYWKI, pomocy!
Rozumiem rozumiem ;-) na całą głowie to tak 100-140 pasemek tak jak mówie zależy od grubości twoich włosów... Fajne są te eruropejskie starczają gdzieś na góra trzy założenie (czyli na 6-8m-cy) ja jak zakładam te eur. To kaze klientkom kipić do tego 1kg odżywkę takze na allegro al latte odzywka z proteinami mleka bardzo fajna jest... Z twoich zniszczonych robią cuda ;-) i kosztuje zaedwie 10zł za 1kg odzywka cena tez raczej na kazda kieszen ;-) z tego co slyszalam to lepiej nie fabowac lepiej kupic ten kolor co sie chce i ich nie maLtretowac... Ja tak uwazam ale zrobisz jak zechcesz... ;-) rostowac mozna ale tez nie codziennie bo wtedy ich zywot bedzie krótszy 
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------
http://allegro.pl/item596384055_crem...ka_1000ml.html TU CI WKLEJAM TĄ ODZYWKĘ ;-)
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------
Ja muszę uciekać... Pisz wrazie czego odp jutro ;-) pa pa poczytaj sobie na forach o tych włoskach...
Edytowane przez moniska44444
Czas edycji: 2009-03-28 o 15:59
|