2006-01-15, 22:18
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: TRADZIK NA PLECACH I DEKOLCIE pomocy!!
Ona - ja mialam taki sam problem. Uzywalam wszystkiego, chodzilam po lekrzach i nic. Wydalam kupe kasy.
W koncu znajomy polecił mi dobrego dermatologa. Wyleczył go z obrzydliwej postaci tradziku. Wierzylam, ze wyleczy i mnie. Pojechalam.
Na poczatku skierowal mnie na wymaz z krosty i na USG jajnikow.
To podstawa aby zaczac leczyc tradzik! Ale dowiedzialam sie tego dopiero tam. Niestety, wiekszosc lekarzy przepisuje leki na tradzik bez niezbednych badan!
Okazalo sie , ze mam bakterie. Zwykly tradzik mlodzienczy. No i zaburzenia hormonalne wykazalo USG.
Dostałam hormony (JEANINE) + antybiotyk + witaminy + mnostwo lekow zewnetrznych + diete
Nie wierzylam, ze mi to pomoze...a po 2 miesiacach z tragicznie wygladajacej cery zrobila sie glaciutka jak u dziecka. Oczywiscie co jakis czas wyskoczy mi pryszcz np przed okresem, ale to juz tylko "pryszcz"...
Napisze co i jak uzywalam, jakie zalecenia dostalam i co mi pomoglo. Moze ktos to wykorzysta bo naprawde warto. Tylko najpierw trzeba zrobic badania...
1. 0 czekolady
2. mnostwo warzyw (brokuły kilogramami) i owocow
3.woda mineralna litrami
4.ograniczac tlusz
5.twarz myć wodą mineralna z ziołami fiołka trójbarwnego (bratka) + mydło LIPIKAR
6.przed umyciem twarzy krosty przysuszyc lekarstwem AKNEMYCIN PLUS
7.rano, po umyciu twarzy posmarowac twarz antybiotykiem DALACINEM T a po wchlonieciu uzyc VICHY NORMADERM krem. Po wchlonieciu Vichy (jesli na codzien uzywasz fluidu) posmarowac twarz pigmentem Excipial (Jest to lekarstwo wygladajace na twarzy jak fluid. Upieksza i leczy)
8.Wieczorem, po umyciu twarzy cala twarz posmarowac METRONIDAZOLEM a po wchlonieciu punktowo naniesc DAVERCIN
9.2 x dziennie wit PP,B6,CYNK,CAPIVIT A+E FORTE,OEPAROL,ECOMER
10.co miesiac przez 7 dni przyjmowac Unidox
Wydałam na tą terapię bardzo dużo , ale juz dzisiaj mogę powiedziec, ze bylo warto!!!
|
|