Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony doskonałe PM2008
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-29, 12:32   #58
monai
Rozeznanie

GG do monai
Dot.: Żony doskonałe PM2008

Hejloł

melduję się i dzisiaj
- Kubica obejrzany (abuuu)
-Kościół "zaliczony"
-obiad ugotowany i zjedzony
-"kinomaniak" - kolejne dwa filmy dopisane do listy... i "dekoratornia" obejrzane - super wnętrze dzisiaj zrobili - takie w moich kolorkach i stylu... mrrr...
-mąż wyszedł do pracy a ja znowu na wizaż mogę zajrzeć

sofferka super kostium dla mamy pieska nie rozpuszczam łakociami (czekoalda-trucizna) tylko rozpuszczam zachowaniem - bawię się z niąi pozwalam na wszystko co chce :B - a później jak wyjeżdżam rodzice mają rozbrykanego pieska co marudzi, że chce kocyk, na okienko albo żeby ganiać się na około stołu ;p
Też lubię poeksperymentować w kuchni, jak z rodzicami mieszkałam to nie było jak się wyżyć, no bo jak rodzina 5-osobowa - każdy ma inne zachcianki to się nie gotuje już nic fajnego tylko gotuje się tak żeby ktoś to zjadł. A na szczęście mąż nie wybrzydza i mogę się wsłuchać w swoje zachciewajki - przeszukuję później internet jak Ty i z przepisów wybieram to co mi się podoba i powstaje coś mojego ale dzisiaj tradycyjnie było - schabowy hihihihi

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
nie mam nawet sily dzis z Wami pisac rosnie mi osemka i wyrosnac nie moze.Niestety tabletki przeciwbolowe nie pomagaja a nie mam niestety zadnego zelu dentystycznego...no coz pozostaje mi tylko cierpiec
biedny Kotek trzymaj się dzielnie

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Kotek powiem tak po cichu żebyście nie uznały mnie za wariatkę : mi na ból zęba pomagało stanie na rękach-naprawdę- nie wiem jak to działało ale działało
wariatka gratuluję dostania się na dyplom do Profesora

Cytat:
Napisane przez golgie Pokaż wiadomość
witajcieWpisuję się ,ale nie wiem czy ja taka znowu doskonała
Witaj opowiadaj o doświadczeniu żonkowym długi staż już?

Czeko gratuluję awansu

agunia82 co do pieska to na pewno jak już będzie Wasz to nie ważne czy sunia czy piesek się rozkochacie i tyle
Co do różnych przypadłości u rasowych psiaków to niestety skutek tego że jest za mały napływ "nowych genów" jest pewna ograniczona grupa psiaków, pula genów w związku z tym i one są ze sobą spokrewnione wszystkie w jakiś sposób - z tego powodu takie wady wychodzą. Ale z drugiej strony jak u rasy wiadomo na co może zachorować, to można jakoś przeciwdziałać, pilnować. Faaajnie Wam z tym pieskiem... A na jakim filmie byliście? Ja ostatnio widziałam w kinie zapowiedzi komedii z Jenifer Aniston, w tym filmie labradorek występuje - już się napaliłam
monai jest offline Zgłoś do moderatora