2009-03-30, 12:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chce pieska ;) O czym musze pamietac ?
ja mam akurat suczke wyrzucona z samochodu , to bylo 6 lat temu, miala ok. 4 m-cy, ale juz byla duza, jest kochana, przeslodka, ale na poczatku np. wygryzyla caly bok kanapy, teraz tez mamy z nia przeboje, wiec rzeczywiscie trzeba sprawe przemyslec 
a co do kastracji to nie rozumiem tez, dlaczego tylko nierasowe maja byc kastrowane ? niestety nie upinuje sie psa na 100 %, chyba, pilnowalam przez prawie 7 lat, a teraz nie upilnowalam suczki owczarka niem. z rodowodem, ale ze zauwazylam to bo byl moment pies jakis przeskoczyl na ogrod, to ja wlasnie w piatek wykastrowalismy, bo malo jest niechcianych pieskow? ja niestety kolejnych 7 czy wiecej nie moglabym zatrzymac, bo sama mam 4 pieski i nie uwazam ze to jest okaleczanie, bo widze wlasnie po Soni wyrzuconej z samochodu co sie z nia dzieje po cieczce, wtedy wlasnie pies sie meczy. Nie zrobilam tego wczesniej, bo boje sie wszelkich operacji, ale takie zrzadzenie losu i Sonia chyba tez pojdzie przed nastepna cieczka na takie zabieg, ktory kosztowal mnie 528 zl.
A co pytania w watku, to juz sie zdecydowalas?
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...- 07.08.1995 (14.12.1996)
Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
|
|
|