2009-03-30, 11:08
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
Napisane przez Jane2008
hi hi - oki, super, to jesteśmy umówione! - tylko... - skąd wiesz, że to dziewczynka?  Ja w końcu nic nie wiem  - no ale fajowo byłoby tak się spotkać! Ciekawe na jakim etapie Ty/Wy wtedy będziecie? 
Jeśli tak od razu w noc poślubną uda się Wam trafić w fasolkę (he he - upolować choć jedną na początek, nie?  )to jakoś w lipcu byś rodziła, a jak w listopadzie, to byłoby dokładnie jak u nas
Ojej Cinusiowa - czyli to jednak Wasza babcia... - no to współczuję, przykro mi!
Trzymajcie się obie kuzyneczki - Ali i Cinusia (kurcza, ja mam skłonności do skracania - jak Cię mozna krócej nazywać???  )!!!
|
No własnie Jane jak napisałam posta, to stwierdziłam, że napisałam córeczke, a Ty nie wiesz sama, jaka to będzie płec No w każdym razie ja Ciebie widze tylko i wyłacznie z córeczka...zobaczymy, czy moja intuicja nie zawiedzie za 4 miesiące 
Ja też jestem ciekawa, za pare miesięcy juz dużo sie u mnie moze zmienic. Jak bedziemy mieć samochód to przyjedziemy z Tz Was odwiedzic, ale najlepiej tak kilka miesięcy po Twoim porodzie, żebys mogła odsapnać 
Ja ogólnie to chciałabym rodzic w drugiej połowie roku, tak wrzesień, październik...Jestem z czerwca i zawsze mi się wydawało, że jestem starsza od równeiśników, anwet od mojego Tz o 4 miesiące jestem strasza, a tak nei moze być nie chce aby moja dzidzia miała podobne wrażenie
Ale jak starnaka zaczelibysmy juz w okolicach wrzesnia i by sie udało, to tez bedziee dobrze
|
|
|