Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-30, 11:45   #2787
virginia
Zakorzenienie

Dot.: Nasze Codzienne Jadłospisy, część VII

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim
Mi dziś przez to przestawienie czasu chyba trochę się pory posiłków pozmieniały, zjadłam dopiero 3, w tym jeden tylko co, i nie wiem jak upchnąć jeszcze te 2

Moje RRR, ślicznie proszę o ocenę:
Ś, ok.10: mniej więcej połowa wieśniaka (zwykłego, tego 200g) wymieszanego z 4 łyżkami płatków owsianych, gdzieś 2/3 jabłka zrobionego wcześniej w mikrofali z cynamonem, i kilkoma (może 5) winogronami + kawa rozp. z mlekiem i cykorią
w sumie to chyba obiad (), ok.14: dość gruby plaster szynki (niestety z wołowiny, ale to mama robiła obiad , dziś niedzielny obiadek u rodziców) z surówką z buraczków, mandarynka mała
P, 17.00: druga połowa wieśniaka ze śniadania wymieszanego z mieszanką studencką (a dokładnie: ananasy suszone, chipsy bananowe, przechy arachidowe, włoskie, daktyle suszone, rodzynki, morele, śliwki) - 3 łyżeczki i z ok. łyżeczką zmielonych migdałów
w planach:
P2, pewnie coś o 19: puszka sardynek (do wyboru mam niestety w oleju lub w sosie pomidorowym - które lepsze?) z sałatką z rzodkiewem i łyżki jog.nat.
K, 19? (nad którą jeszcze się zastanawiam, czy robić, czy już sobie darować): pewnie omlet z dwóch jaj, szczypiorkiem i 2 plasterkami chudej polędwicy

Do tego litr zielonej, woda ng też jakoś litr

40 min. basenu, 30 min sauny, ok.50 min ćwiczeń z dodatku do 'Wyborczej' pt. 'Trzymaj linię'

I jak?

Jeszcze raz proszę ekspertów o ocenę
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora