Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - \Cropp Town ;))
Wątek: \Cropp Town ;))
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-30, 13:08   #10
madiaa
Raczkowanie

Dot.: \Cropp Town ;))

Pytanie było o Cropa , a pojawilo sie tu porownanie do Housa. Wiec i ja dodam cos od siebie.

Uważam, ze ciuchy z croppa sa tragiczne gatunkowo. Kupiłam tylko dwie rzeczy i niestety uważam, że cena jest za wysoko do ich jakości. Bluza, ktora miala za długie rekawy po pierwszym praniu (recznym i delikatnym) sprała sie tak , ze rekawy sa za krotkie. Po kazdym praniu naciagam je ile sie da, bo bluza naprawde jest ładna. Druga rzecz bokserka, mechaci sie i wyciaga....
Rozmiarowka nierowna. Xs czasami male czasami za duze. Ciuchy bardziej dla LUDZI lubiacych luzny styl. Nie wchodzę juz do tego sklepu, bo zauważyłą ze ubieraja sie tam same malolaty, rzadko widuje kogos straszego. Może gdyby ciuchy były dobrej jakosci zaglądałbym tam, albo jeśli ceny były by niższe. Nie bedę przepłacac za coś co nie jest warfte swojej ceny.

A Housa uwielbiam, bo ciuszki mają ładne i różne. Można ubrać sie elegancko i jednoczesnie wygodnie i swobodnie.
Jakosc ciuchów jest rewelacyjna. Bluzy nosze i nosze, piore i po paru latach dalej wyglądaja ładnie, Koloru nie tracą , nie spierają sie.
I czesto można załapać sie na przeceny i za bardzo nisą cene kupić coś fajnego Pare razy udało mi się kupić bluze za 30 zl a nosze je już dobre pare lat.

Edytowane przez madiaa
Czas edycji: 2009-03-30 o 13:14
madiaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując