|  2009-03-30, 21:35 | #2007 | 
	| Wtajemniczenie 

| 

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Też mi się tak wydaje, że na poprawiny nie trzeba już kupować po 0,5 na głowę, dlatego pomyślałam, żeby kupić ok. 0,7 na łebka na dwa dniCytat: 

| 
					Napisane przez dekoderka  na drugi dzień nie wiem jak się liczy, bo nie robimy poprawin. Jeżeli bardzo chcesz wiedzieć, to mogę zadzwonić i się spytać- bo wlaściciele sali są teściami mojej siostry    Wydaje mi się że na poprawiny niema sensu kupować znowu po pół litra na głowę, bo na poprawinach z natury ludzie są skacowani, następnego dnia idą do pracy i naprawdę o wiele mniej piją niż na weselu. |   jak nie wystarczy to zawsze można skoczyć do jakiegoś supermarketu po kilka butelek   

Ale Wam się fajnie ułożyłoCytat: 

| 
					Napisane przez kaska87  ja muszę mieć 17.04   bo wtedy się zaczęło, 3 lata później były zaręczyny |   

U nas jest bardzo podobnie za salami zaczęliśmy rozglądać się gdzieś we wrześniu 2008 zaraz po zaręczynach no i w bardziej obleganych lokalach najbliższe wolne terminy były  na wrzesień 2010Cytat: 

| 
					Napisane przez dekoderka  Z tą rezerwacją sal na 2 lata do przodu to jakaś paranoja. My rezerwowaliśmy w lipcu 2008 r. i na 2009 r. był wolny tylko termin jeden w maju, jeden w lipcu i jeden w październiku!!!! A wiecie że niektórzy handlują terminami? Tzn rezerwują salę a później odsprzedają miejsce z zyskiem   To są  daty ( ponoć) szczęśliwe np: 07.07.2007 itp. |   Na szczęście w ostatnim okresie powstało całe mnóstwo takich domów weselnych w moich stronach i jakoś znaleźliśmy salę, która miała wolny odpowiadający nam termin   | 
	|     |  |