Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy w uk
Wątek: Mamy w uk
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-31, 00:13   #83
monka23
Zakorzenienie

Dot.: Mamy w uk

Marta czyli jednak jakis papierek zaswiadczajacy trzeba miec. Ja dawno temu czytalam o uniwerku w mojej okolicy i tez tak wyczytałam ze musi byc. Z reszta jak sie czyta o kursie Ielts to pisze , ze dzieki niemu mozna zaczac nauke na uczelniach wyzszych w wiekszosci i w uk i usa. Zas Chaos pisze , ze u niej nie trzeba . Nie wiem nie wnikam a tutaj o kursie i uniwerku
IELTS jest honorowany przez uniwersytety w krajach anglojęzycznych (np. w Wielkiej Brytanii, Australii czy Stanach Zjednoczonych). Pełną listę instytucji uznających egzamin IELTS znajdziesz na stronie http://bandscore.ielts.org
IELTS jest respektowany przez instytucje edukacyjne na całym świecie, w tym prawie wszystkie uczelnie wyższe w Wielkiej Brytanii i ponad 1800 w Stanach Zjednoczonych, a wśród nich prestiżowe uczelnie Ivy League.
IELTS (powyżej 6 punktów) uznawany jest przez Urząd Służby Cywilnej jako potwierdzenie kwalifikacji językowych pracowników polskiej służby cywilnej.
IELTS jest uznawany przez agencje rządowe i organizacje zawodowe na całym świecie.
IELTS jest wymagany przez ambasady Australii, Nowej Zelandii i Kanady w Polsce od osób, które chcą wyemigrować do tych krajów.
IELTS (6,5 i więcej punktów) wymagany jest przez Brytyjskie Ministerstwo Spraw Wewnętrznych jako potwierdzenie kwalifikacji językowych osób starających się o obywatelstwo brytyjskie.
....... itd
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując