Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plotkowy dla dietetyczek :) V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-31, 06:59   #3826
karlusss
Raczkowanie

GG do karlusss
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
a robisz cos w kierunku zeby wrocil? ja nie mialam 4 lata, leczyla sie hormonalnie, wrzucilam 3kg na wadze i od 12 mcy mam regularnieoprocz tego ze teraz mi sie spoznia..

Jem dużo nntk, w ogole staram się lepiej odżywiać, jak nie to pozostają tabletki od ginekologa.
Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Dzień dobry ;*
Nie poszłam dziś do szkoły.Ja nie poszłam dziś miałam tylko 4 lekcje, a komu się chce siedzieć w szkole w taką piękną pogode? Przedłuzyłam weekend sobie ,a co ;D
Byłam na miescie i załatwiałam sobie tańce , bo wczoraj ogladajac TZG po prostu stwierdzilam ,że muszę wrócić do tańczenia A co kiedyś tańczyłaś?Zaraz zadzwonie do takiej babki co uczy i popytam co i jak .
Byłam jeszcze w biurze podróży zapytać o jakieś oferty na wakacje. Mówie Wam ,ale mega ciacho tam siedzi Starszy??Normalnie 1 rrealny facet , który mi sie spodobał Chyba czesciej bede tam chodziła ^^. Wzielam katalogi to pojde oddac
Dzis czeka mnie nauka słowek z agnielskiego mam takiego lenia ,że szok

Nie wiem czy to jest spowodowane jedzeniem bo ja sie staram ale nie wychodzi mi dieta moja silna wola poszla w siną dalCzyli progi ustala po egzaminie?

Tzn . do czego? Że tak powiem, do wszystkiego
Moja nawet nie.. Bardziej ojciec ,ale rzadko jest w doomu.
Na bal idę Tylko nie wiem z kim...;/ A to Wy możecie z kimś iśc? A my nie
Szczerze u nas są troszke niscy chlopcy a ja jestem wysoka;/ Zazdroszcze.A o szpilkach to nawet mowy nie ma .
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
o jak fajnie zazdroszczę

to na bal gimnazjalny tez się z kimś chodzi
za moich czasów to na koniec podstawówki była tylko impreza dla ludzi z klas ósmych i nie można było nikogo przeprowadzać (tak wiem jestem stara )

U mnie każdy idzie sam

zawsze chciałam mieć taki rudy ale mam za ciemne włosy żeby mi taki wyszedł, zawsze czerwone wychodziły
Moim daniem Ci pasuje (tylko pamiętaj że rudego się ciężko pozbyć później )

Mnie się podoba rudy ognisty ale bałabym się sobie taki zrobić.
U mnie nic nowego poza tym, że ruszyłam tyłek w końcu, powysyłałam trochę CV i idę jutro na rozmowę w sprawie pracy oczywiście nie jest to jakaś ambitna praca (call center) ani nie emocjonuję się tym faktem zbytnio, ale żeby nie było że nie szukam to się wybiorę pozwiedzać
Powodzenia.
edit: miłych snów

A ja dzisiaj mam wolne , a co taka piękna pogoda, a ja będę w szkole siedzieć. Poza tym od rana u mnie jest gorąco, razi słoneczko. A ja zamiast dłużej pospać skorzystać z wolnego spałam do 7 No niestety nie potrafie długo spać.
Dobra lece wypić herbatę.
Miłego dnia dziewczyny
karlusss jest offline Zgłoś do moderatora