2009-03-31, 07:12
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: do kupujących na Allegro u CostumeJewellery
Espaniola to nie jest tak że "nigdy " nie wiesz co dostajesz...Naprawde są sposoby żeby być PEWNĄ że dostało się srebro. Najlepsze dwa- kupować srebro w sklepach stacjonarnych z elementami takimi bardziej fachowymi- jubilerskimi no jak warszawska Arma , Hoppea czy wysyłkowe Szafir i inne, ktoś kto sprzedaje drogie maszyny jubilerskie nie będzie się bawił w oszukiwanie po złotówie, albo kupować opakowanie hurtowe ale też takie które są opisane, z hurtowni srebra...ja biore w Bikselu paczki hurtowe ( mają je z Silwexu- i wszystko jest opisane- waga produktu , typ, adres producenta itp.) jak masz takie opakowanie to nikt ci nie może powiedzieć - eeeeeeeee przy pakowaniu się pomyliły
A i tak na marginesie jest takie przysłowie " chytry dwa razy traci" ...ze świeca sukać takiej robiącej biżu która za te same kolczyki za posrebrzanych biglach i na srebrnych weźmie w przypadku srebra tylko o te złotówke więcej niż za bigle zapłaciła, wszystkie wiemy że za same to że jest srebro windujemy cene o dobrych parę - parenaście złotych, więc chyba lepiej kupić bigle o te złotówkę, dwa droższe i mieć poczucie że wszystko z nimi "hallo"
No i ja osbiście lubie kupować takie bigle srebrne po których po prostu widać że różnią się od posrebrzanych, raz że mam urozmaicenie a dwa zawsze mogę powiedzieć klientce które zapyta" jaką ja mam pewność że to srebro"- Wie pani po prostu takich bigli posrebrzanych nikt nie robi
|
|
|