Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Silny ból podbrzusza
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-31, 07:17   #7
ania_krupa
Przyczajenie

Dot.: Silny ból podbrzusza

Cytat:
Napisane przez anka83krk Pokaż wiadomość
Ty chyba żartujesz?
Dziś dzwoń do lekarza powiedz co się dzieje... Jeżeli współżyjesz to może to być nawet poronienie. Nie podajesz info czy kres był taki jak co mies, czy bardziej obfity, jakieś skrzepy?
Ja na Twoim miejscu poszłabym bez umawiania wizyty, w nagłym przypadku MUSI Cię lekarz przyjąć!
Jesli chodzi o krwawienie to b yło bardziej obfite, a skrzepy to mam co miesiac bardzo duze.
Dziekuje za informację postaram sie dzisiaj wbic do szpitala wieczorkiem, ale powiem szczeze ze ból jest przez cały czas ale jak sie połoze to przechodzi i naszczescie w sie zmniejszyl i sa momenty ze przestaje nieraz bolec.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez hammie Pokaż wiadomość
a byl jakis stosunek bez zabezpieczania? daj troche szczegolow
Tak od kilku miesiecy staram sie z męzem o dziecko ale niestety nam nie wychodzi

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez pajka26 Pokaż wiadomość
ja takie bóle miałam przy torbieli i niestety normalnie miesiączkowałam a się okazało, że torbiel ma ponad 5 cm
Mam nadzieje ze to nie to ostatnio w styczniu bylam u ginekologa robil mi usg i mowil ze wszystko jest OK.
ania_krupa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując