Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dieta oczyszczająca 30.03 kto zaczyna?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-31, 09:46   #11
yaminishi
Zadomowienie

Dot.: Dieta oczyszczająca 30.03 kto zaczyna?

Ja też chętnie bym się przyłączyła tyle, że przed świętami to nie wiem czy jest sens Nie mniej jednak chce się wziąć za siebie, więc się zgłaszam
Może nie od jutra ale wkrótce się przyłączę

Dociakowa nie jestem ekspertem w sprawach żywieniowych więc moją wypowiedź potraktuj jedynie jako drobną sugestię Wiem, że ten podany przez Ciebie jadłospis nie jest Twoim punktem docelowym (jeszcze go zmienisz) ale ogólnie wydaje mi się, że pijesz za dużo herbaty. Lepsza byłaby tutaj herbata zielona, a jeszcze lepsza woda niegazowana Za mało też owoców i warzyw.
Jogurt naturalny można by zastąpić jogurtem naturalnym z musli (dodatkowa porcja energii)
Nie myśl sobie, ze mój jadłospis jest taki super Po prostu jak coś jest wypisane to łatwiej można dostrzec błędy

Moje dzisiejsze menu (też daleko mi do ideału):
- Śniadanie 1:
kronka białego pieczywa (innego nie było) z serem pleśniowym + dżemem borówkowym
zielona herbata (bez cukru)

- Śniadanie 2 (dopiero w planach):
jabłko i może coś się jeszcze znajdzie

Od dziś zaczynam też ćwiczyć. Jeszcze się waham między 6 weidera a czymś prostszym... no i nie wiem czy ćwiczyć na razie jedynie mięśnie brzucha czy całość...

No i woda... planuje wypijać 1,5 litra dziennie...zobaczymy:roll eyes: