2009-03-31, 12:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Linki w postach - testy i szukanie kasy na nową wyszukiwarkę
Cytat:
Napisane przez aga01
Mnie podkreślone słowa w poście wcale nie przeszkadzają, nawet w moich postach. Bo wychodzę z założenia, że każda myśląca osoba wpadnie na pomysł, że to nie ja coś reklamuję ino jest to przydzielane 'systemowo'. Sama czasami najeżdżam na jakieś podkreślone słowo, które zauważę i parę razy nawet skorzystałam i weszłam na taką ukrytą stronkę.
Edit: nawet niedawno miałam podkreślone słowo 'hiszpańskiego' pod nikiem i wlazłam pooglądać oferty wycieczek do Hiszpanii. 
|
Zgadzam się 
Nawet uważam to za jedną z łagodniejszych form reklamy. Bardziej działające na nerwy są wyskakujące, grające, a już te z uciekającym krzyżykiem 
Konto premium... nie wiem jak to ugryźć. Osobiście z nich nie korzystam [chyba raz na gronie, z ciekawości. po wygaśnięciu nie przedłużyłam] - konto podstawowe mi w zupełności wystarcza. Mam kilka kont na różnych portalach, gdzie przy rejestracji trzeba było wpłacić jakąś sumę [jednorazowo], zdarza mi się wpłacić coś w wyniku apelu portalu o dotację. Tak naprawdę nie wiem, co skłoniłoby mnie do wykupienia konta premium... motylki, kotki w podpisach dla mnie mogą latać - i tak wyłączyłam tę opcję O już wiem! Mogłabym zapłacić za dostęp do większej ilości fajnych emotek [np. takich jakie są na deviantart.com]
|
|
|