Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-31, 11:08   #4537
effa79
Zadomowienie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..

Uwaga robie trzecie podejscie do napisania posta... Dwa juz zezarlo, bo sie net rozlaczyl
Dzien dobry tak w ogole
U nas piekne slonce, takze przekaska popludniowa w torbie, bo po przedszkolu spacer na plaze w celu dokarmienia ptactwa morskiego zaplanowany

Kupilam forme i upieklam moja pierwsza w zyciu tarte... Razowa. Z pieczarkami, cebulka pomidorkiem, zalana jajkiem z serem zoltym i feta Nawet na zimno wybitnie dobra. Zjadlam na sniadanie 1/3 plus ogorek, salata i kielki fasoli - cos a'la mizeria
Ufff dostalam @... kurde, bo normalnie stresa mialam od wczoraj wieczora...

Paprak ja tez czekam na wiosenne warzywka i ich ceny Ale poki co nie odpuszczam. Dzis pewnie i ponad pol tej tarty bym zjadla, ale warzywa mnie dopychaja i tak mi z tym dobrze

Feline jadlospis bardzo dobry, tylko to bialko do wegli rano i wieczorem zamiast jogurtu dodalabym jednak vinegret do warzyw

Teliku a jakie dobre te klopsiki - polecam I tarte tez na sniadanko. Jeny i pomyslec, ze ja nie jadlam sniadan, a jak juz zjadlam sniadanie,t o wtedy moglam jesc caly dzien, dlatego tez ich nie jadlam... Bardzooo madrze, baaardzooo.

Wracajac do waszego tematu diet, ja znowu nigdy zadnej diety nie stosowalam. Dawno temu bylam chuda jak patyk, ale pozniej kobiecosc mnie dopadla Pozniej musialam przerwac trenowanie i nawet sie przytylam, ja puchlam w oczach Wszkole sredniej i na studiach nie wyrownalo, znowu sporo sportu, choc jedzenie tragiczne, Konsekwencje tego wszystkiego dopadly mnie w pierwszej ciazy, gdzie jedzac normalnie - 3 - 4 posilki dziennie przytylam 30 kg... MASAKRA. No, ale ten etap mam juz za soba Mam nadzieje.

Czasami trzeba pogodzic sie z tym, ze wiecej schudnac sie nie da
...i wtedy zaczyna sie chudnac... ot cala tajemnica
effa79 jest offline Zgłoś do moderatora