2009-03-31, 13:04
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ja i Muzułmanin.
Cytat:
Napisane przez madmuazelle
[/b]
Dziwie się Polkom lecącym na arabów/muzułmaninów itp
|
a czemu sie dziwisz?
sadzisz ze arabowie, Persowie i Turcy sa jakims podgatunkiem, ze nie mozna na nich leciec?
ja lece na kazdego interesujacego faceta i akurat jego kolor skory, pochodzenie, religia i jezyk jakim mowi nie ma tu nic do rzeczy...
---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------
Cytat:
Napisane przez paula78
ha ,znam historie ktorzy opowiadali ze pojechali do egiptu ,tam wlasnie taka panna poznala egipcjanina ktory chodzil za nia jak piesek,zagladal w oczy i wyznawal milosc a ona chetnie mu sie oddawala w pokoju hoteleowym z ktorego niewychodzili przez ponad tydzien .
scena pozegnania na lotnisku ,lzy,kwiaty przedstawienie dla innych na calego
kilka tygodni po powrocie znajomi spotkali ta panią na stacji benzynowej z mężem(z łancuchem na szyji)i dziecmi :-D w BMV 
|
a co , tylko faceci moga miec seksualne przygody wakacyjne?
jakby mi sie trafil super przystojniak i w dodatku swietny w lozku, to tez bym skorzystala 
chociaz raczej bez lez i calej tej pseudoromantycznej oprawy 
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ----------
Cytat:
Napisane przez Delightful
mój tato jest muzułmaninem poznali sie w podobny sposób tylko tyle lepiej ,ze to mój tato przyjechał do mojej mamypo kilku miesiącach ,uregulował swoje sprawy i wprowadził sie do polski załozyli razem kancelarie urodziłam sie ja  i zyjemy
|
no wlasnie
sa i takie sytuacje,
nie mozna generalizowac i myslec ze kazdy muzulmanin to talib i porywacz to jest smieszne podejscie godne nie powiem kogo...
|
|
|