Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - rzucić palenie
Wątek: rzucić palenie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-31, 13:08   #51
Laksmi
Raczkowanie

Dot.: rzucić palenie

Cytat:
Napisane przez izaaa1993 Pokaż wiadomość
och droga Laksmi... dziekuję Ci bardzo za te słowa otuchy... nie, nie jestem "tempom łychom" i nie zapalę, choćbym miała iść samotna przez ciemny las, a wokól czaiły sie złe moce ... ... mimo, ze jak mówiłam, śniło mi się, że palę, to na jawie nie... ale Tobie się dziwię, że można wytrzymać i nie palic nawet jak sie zgrzeszyło... ja chyba nie potrafiłabym wtedy nie palić... dlatego nawet o tym nie myslę i nie wezmę za nic w życiu do buzi... masz niesamowicie silna wolę...
wiem, ze jestem pusta, ale czy zauwazylaś, że zmieniłam zdjęcie na awatarze?
pozdrawiam Cie serdecznie i wszystkie "nie palaczki" na forum i życzę wszystkim wytrwałości... no i żeby nawet nie "grzeszyły" w sensie brania papierosów...
Oczywiscie ze zauwazylam zmiane zdjecia - czy to TY ?? Co do mojej rzekomej silnej woli , to nie wiem czy dzieki niej jestem w stanie zapalic od czasu do czasu i bez palenia na codzien...Ja wlasciwie nigdy nie bylam zbyt regularna w paleniu. Palilam duzo , ale zadko codziennie - czasem co dwa , trzy dni. Czesto tez mialam dlugie przerwy( rok , do dwoch lat) i rzucalam wiele razy.
POza tym jak juz jakis czas nie pale to mi nie smakuja fajki i nie chce mi sie palic . Sadze ze chyba tez w duzym stopniu udalo mi sie zrozumiec dla czego palilam i chyba tez rozwiazac problematyke z tym zwiazna. Nie wiem do jakiego stopnia , ale juz kawal roboty mam chyba za soba.
Na razie , laseczki , czas na mnie!
Laksmi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując