Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-31, 14:38   #4431
centipede
Zadomowienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
hmmm a ja chyba własnorecznie przygotuję księgę gości taki mam nowy pomysł, ale czy wypali to kto to wie
Dzień dobry śpiochy!
Super pomysł! jeśli masz wenę, natchnienie i czas to jak najbardziej! Jaką frajdę będziesz mieć przy tym, i pamiątka będzie fajna, bo nie dość że wpisy od rodziny, życzenia to jeszcze księga własnoręcznie zrobiona

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
w sumie już schudłam 0,8kg
Gratulacje! Pierwszy sukces teraz już tylko trzymać się planu

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Pewnie każdy sukces cieszy Broń Boże ja Cię nie krytykuję Jestem dumna, że się zmobilizowałaś i juz są efektyJa odchudzałam się przed weselem siostry i wtedy przez 5 tygodni schudłam 5 kg I to sama dieta była, bo ćwiczenia to u mnie porażka Mama chodzi na aerobik i już kilka kg schudła 6 bodajże a ja nie mogę się zmobilizować Planuje jeżdzić do pracy rowerem wprawdzie to tylko 3 km ale zawsze coś
Pewnie, że zawsze coś. Poruszasz się trochę, a przeważnie na to leniwy człowiek nie ma zacięcia nie dość, że zrobi się z Ciebie laseczka to jeszcze zdrowsza będziesz

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Mam ten sam problem. Samej by mi się nie chciało chodzić
Skończyłam jedną ofertę czekam na weryfikacje więc postanowiłam wpaść zobaczyc co naskrobałyście
I powiem Wam, że jakos dziwnie sie czuje
Mam takie wirowanie czachy jakbym miała kaca giganta Jestem po sniadaniu nic alkoholwego wczoraj nie pilam.. w ciaży.. hmm to bylby dopeiro surprise...
Ide pracowac dalej.. wyzaliwszy się na forum
Ewuś a cieszyłabyś się, gdyby się okazało, że będziesz mamusią? kto wie, może będziecie mieć niespodziankę, prezent przedślubny od losu

Kociaki dzisiaj dostaliśmy klucze do naszego gniazdka:boun ce: Najchętniej to zaprosiłabym Was wszystkie na imprezę z tej okazji dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki

Edytowane przez centipede
Czas edycji: 2009-03-31 o 14:40
centipede jest offline Zgłoś do moderatora