Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Komentarze: stylizacje Vivienne Tam z Vobis
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-31, 15:44   #135
201804200947
Konto usunięte

Dot.: Komentarze: stylizacje Vivienne Tam z Vobis

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
święta racja Warszawianko teraz zapewne czas będzie sprzymierzeńcem albo wrogiem dla co poniektórych stylizacji-ile ich jeszcze odpadnie?
Widząc co się dzieje zastanawiam się ile prac tak naprawdę zostało zrobionych na ten konkurs, ile osób biorących udział w tym konkursie jest uczciwych? Czyżby nagroda była tak kusząca że przysłania wszystko?
Tak.
Myślę,że teraz wszyscy odliczają niecierpliwie czas do zakończenia konkursu a zostało go już naprawdę niewiele-bo do jutra,do południa.
Nie wiem,czy skusić się i zacząć przeszukiwać internet w celu znalezienia pozostałych prac(być może) czy zostawić wszystko tak,jak jest.Z jednej strony może powinno się zostawić ale z drugiej bardzo chciałabym-i myślę,że nie tylko ja-żeby nagroda poszła do uczciwej osoby bo nie wątpię,że takie również brały udział w konkursie.

Pomyślałam też jakie odpowiedzi byłyby gdyby założyć powiedzmy wątek na temat:czy byłybyście zdolne oszukiwać w konkursie byleby zdobyć główną nagrodę?
Myślę,że większość odpowiedzi byłaby treści,że nie,że grają fair play i chciałyby uczciwie,zasłużenie zdobyć tę nagrodę.
Okazuje się jednak,że wielu ludzi jest w stanie zrobić wiele,żeby zdobyć nagrody.I wszystko jedno czy to zestaw cieni do powiek czy komputer.Chociaż niewątpliwie komputer jest wiele cenniejszą rzeczą.Strach pomyśleć co by się działo gdyby nagrodą była atrakcyjna wycieczka lub samochód!
....i może kiedyś byłby konkurs z taką nagrodą ale dzięki Wam,drodzy nieuczciwi uczestnicy bardzo prawdopodobne,że nikt nie będzie chciał takiego konkursu zorganizować.
Bo po co,skoro przebiegał by w atmosferze skandali,wycofywania połowy prac i przede wszystkim nerwów?

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Może niemożność brania udziału w kolejnych?
Nie,aż tak to może nie ale myślę,że warto by się zastanowić nad zaostrzeniem zasad.
Ja myślę,że limit postów byłby w porządku ale z drugiej strony dla chcącego nic trudnego.Mamy na Wizażu osoby,które prędko zdobyły i tysiąc postów.Gaduły
Nie trudno też "podczepić" się pod jakąś wyliczankę.
Może czas rejestracji?
Na przykład głosować mogłyby osoby które były zalogowane przed ogłoszeniem konkursu.
Tylko nie wiem,czy coś takiego dałoby radę wprowadzić..
201804200947 jest offline Zgłoś do moderatora