Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - sklep PRIMARK
Wątek: sklep PRIMARK
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-31, 18:43   #3669
boszenka69
Zakorzenienie

Dot.: sklep PRIMARK

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Dziewczyny ile kosztuje primarkowo stam bag? gdzieś mi migło, że chyba 7-9 funtow?
A te standardowe torby xxl, co wkleiła Asik? 5-6 ?
Ja tam na all nie narzekam, normalne prawa rynku, ale wolalabym nie przepłacać, a stam na all po 120-160 zł. I czy mają karmelowy, ten jasny (SB), nie ten be pomarańcz , na format A4, ta szerokość mniej więcej 40 cm, wysokość koło 30? Albo jakaś fuksja lub granat?
Proszę o odpowiedź.
O, ta za mną chodzi https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...3&postcount=74
W najgorsyzm razie zapytam tą całą Kejtimę czy by mi nie kupiła , bo jeszcze u niej ta cena najsensowniejsza. No i ktoś nowy się pojawil z ofertą za 100ę, więc jego może też (ale nie wyniumałam sobie, czy on siedzi w UK ), ale on też ma czarne tylko teraz.

I jeśli zebralaby się akcja z zakupami, chętnie dołączę (na te 2 torebki, jak ten SB jest), miałam komuś suszyć głowę od siebie, zwłaszcza, że niedługo Święta, ale wolałabym bez sensacji.
Nigdy nie widziałam tych torebek w Primarku. Owszem były pikowane, ale nie ten wzór. Takie torebki a'la M.Jacobs można było znaleźć ale na bazarkach z podróbkami znanych projektantów...ceny od 30 euro-40 euro w zależności od koloru (były czarne, brązowe, kremowe, czerwone). Bardzo popularne na wyspach W mojej pracy miała je co druga dziewczyna
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora