Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-31, 20:49   #4564
migotka1010
Zakorzenienie

GG do migotka1010
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VII ::..

Cytat:
Napisane przez alusia1989 Pokaż wiadomość
migotka1010, mam pytanie: dzięki czemu schudłaś już te 3 kg?
hmmm... bylam na 1000 kalorii i zasada wegle rano bialko wieczorem, wiecej sie ruszam niz wczesniej, areobik niestety tylko raz w tygodniu (darmowy, narazie mnie nie stac by placic.....) i basen rowniez raz w tygodniu, (dopiero ucze sie plywac takze tez wiele nie spalam ) glownie schudlam przez ograniczenie jedzenia mozna powiedziec ze nawet za malo jadlam..... ale teraz zmadrzalam i jem kolacja (wczesniej pilnowalam by nie jesc po 18, a bywaly dni ze o 18 wracalam z uczelni.... i nie zjadlam nic tresciwszego..... ) a jestem jak widac po opisie na 1 fazie SB i czuje sie swietnie dzis czuje sie niesamowicie mam wyle w sobie energii, az sama sie dziwie skad ona sie bierze bez weglii z ubytkiem 0,5 l krwi ale to chyba przez pogode : pieknie jest.... a tak sie ciesze ze tak fajnie slonecznie jest oh,ah....

bylam na wielu dietach i powiem szczerze ze dieta kojarzy mi sie z glodowaniem, a ta taka nie jest ..... jem do syta i czuje sie dobrze brakuje mi troszke chlebka slodyczy tez ale przez post nie jem jedno mnie zastanawia.... w pn bylam oddac krew i waga tam pokazala 63,5.... na to wychodzi ze przytylam 2 kg na SB ale jestem prawie pewna (prawie, bo sie nie waze do skonczenia 1 fazy) ze zawyzala ta waga )

dobra czas na spowiedz dzis nie zjadlam za duzo, bo bylam caly dzien na uczelni, potem na zakupach (spodnie rozmiar mniejsze moje sa ciut przyciasne... ale jak sie ciagle odchudzam i chce schudnac do 52 kg to stwierdzilam ze bezsensu kupic luzniejsze ) a potem na basen ucieklam

S: jajecznica z pieczarkami, papryka, cebulka, wedlinka drobiowa, z 2 plastrami (grubosc ok 2 mm) sera żółtego 17 %
P: wieśniak
O (dopiero o 18 ): kapuśniak i 20 orzeszkow ziemnych
K: przed chwilka salatka z pekinki, ser żółty, wedlinka drobiowa, rzodkiewka, papryka, pomidor

zastanawiam sie czy nie powinnam odrzucic ser żółty, nie zjadam go za duzo??

[...] i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę [...]

Od jutra się uczę!
migotka1010 jest offline Zgłoś do moderatora