Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-31, 23:53   #247
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: e-torebka.pl - torebki w stylu gwiazd na każdą kieszeń. Część II

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Niestety lepiej czasem więcej zapłacic w banku za przelew niż mniej a na poczcie.
Otóż to. Zwłaszcza, że i tak te 2,5zł na poczcie to nie tak mało.

Cytat:
Co do poczty, to jakiś czas temu zmienili regulamin i priorytet idzie 3-4 dni jak sie nie myle. Ta dogodność rzecz jasna musiała wpłynąć na zmiane cen wysyłki
Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Tak, wiem. 4 dni wg regulaminu.

Niestety listy idą dłużej. A ceny mimo to w górę.
Eee, skąd Wy takie informacje macie? Polecony idzie 3 dni robocze, a polecony priorytet 1 dzień roboczy pod warunkiem nadania go do godz. 15. Nawet tu tak piszą: http://www.poczta-polska.pl/dc_list_pie.htm

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
Jak to priorytet 3-4 dni, priorytet to zolka ekstra aby było na drugi dzień, warunek - nadanie paczki do godziny 13 czy 15. Nie dalej niż w zeszlym tygodniu slyszałam to co zwykle, zdziwiłam się. A jak ja wysyłalam paczkę we wt, w środę byla. W niemalowane.
No dokładnie, też się zdziwiłam temu, co dziewczyny piszą. Sama dużo wysyłam i dużo kupuję na necie i zauważyłabym, gdyby priorytety nagle zaczęły iść 3 dni.

Cytat:
Jak widze aukcje z torebkami z etorebki, to powaznie mam ochotę cos kupic a potem nie zaplacic i wystawic negatywa, a w tresci podac adres etorebki
Niezła myśl. Zróbmy tak wszystkie. Się koleś zdziwi

Cytat:
Napisane przez annah33 Pokaż wiadomość
Przyszła moja vivien .Ładna,mięciutka skórka,fajnie wygląda,ale dla mnie za mała jakaś...jestem przyzwyczajona do toreb xxl,więc tę dam siostrze na urodziny .
Hehe, to tak jak ja z Mayą zrobiłam. Niby taka średnia, niby taką chciałam, bo przecież wszystkie mam wielkie, a koniec końców stwierdziłam, że za mała jest i dałam mamie. A z takich codziennych torebek mniejszą mam Dewi i mi wystarczy w zupełności.

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Która ostatnio zamawiała Landi i foty nie wkleiła, przyznać się?
Pewnie o mnie chodzi. Ale torebki przyszły dopiero dziś po południu, a ja je zobaczyłam przed 22 dopiero. I Landi faktycznie jest super, zostaje A Charlotta ciekawa, nawet nie taka lakierkowata jak sądziłam. Chyba zostanie, aczkolwiek na pewno będzie noszona dosłownie od wielkiego dzwonu.

Dziewczyny, które mają Charlottę, nie zdarła Wam się skórka od tego metalowego zapięcia? Bo mam wrażenie, że szybko się wyrobi i będzie wyglądała nieestetycznie...

Cytat:
Napisane przez Titane Pokaż wiadomość
Apel do dziewczyn, które mają landi- wstawcie proszę zdjęcie torby na ramieniu
Najwcześniej w weekend. Od jutra do piątku pracuję i jak nie kończę o 20, to idę na fitness, więc tak czy siak będę wracać do domu, jak już ciemno będzie, a więc foty będą kiepskie.
Ale bodajże maggie82 (nicka mogłam przekręcić ) wklejała foty na ramieniu. Są w wątku
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora