2009-04-01, 09:12
|
|
Zakorzenienie
|
Za krótka grzywka, pożępolone boki ... :(
Witam,
Wczoraj byłam u fryzjera... Poprosiłam o podcięcie końcówek, wycieniowanie włosków przy twarzy i podcięcie grzywki (dodam, że mam prostą grzywkę i włosy długości hmm.. tak do połowy pleców ). Pani podcięła mi końcówki, grzywkę i wycieniowała przy twarzy - oczywiście u fryzjera wszystko było pięknie ładnie, troszkę się spieszyłam więc nie miałam czasu obejrzeć dokładnie, zapłaciłam tylko i wyszłam.... Kiedy przyszłam do domu ...i tu zaczyna się mój problem... zobaczyłam, że grzywkę mam strasznie krótką (a ja w krótkiej wyglądam wręcz paskudnie ), włosy przy twarzy strasznie pożępolone... Wygląda to bardzo nieładnie . Nie poszłam dzisiaj do szkoły, bo się wstydziłam tak pokazać... Nie wiem co zrobić. Może iść do jakiejś innej fryzjerki i ona by mi jakoś całe ta włosy pocieniowała ?? Tylko nie wiem co z grzywką, bo jak wiadomo to muszę sporo czekać zanim odrośnie mi dłuższa . Jak myślicie co zrobić z tymi włosami ?? Pomóżcie.
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------
Nikt nie doradzi ??
|
|
|