Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy w uk
Wątek: Mamy w uk
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-01, 09:01   #138
angie19
Raczkowanie

Wink Dot.: Mamy w uk

witaj piwusia5
Pewnie ze dolaczaj rady mamus zawsze ci sie przydadza w przyszloscia co do dzidziusia to mam nadzieje,ze sie uda i wkrotce zaczniesz odliczaniepozdrawia m
Ejva super,ze ci sie udalo malymi kroczkami do przodu nawet sie nie obejrzysz a przespi cala noctrzymam kciuki zdrowka dla drugiego maluszka moze cos jej siadlo na brzuszku i bedzie juz dobrze pozdrawiam
Ja to mam tak z laptopem jak wszyscy sa online i chcialabym sobie pogadac to moj sterczy nade mna bo wlasnie cos musi sprawdzic i tak sprawdza do 1 w nocy az ja pojde spac .
Tak czytam wasze wypowiedzi o dentystach to az mnie trzesie nie nawidze chodzic nawet na sprawdzenie chyba uraz z dziecinstwa SZKOLNA DENTYSTKA Boze ty moj ta to miala wyczucie
Tu bylam pare razy u dentysty nawet w ciazy polecialam z bolem babka mowi ze do wyrwania no dobra jeden mniej ale przy okazji dala mi liste co ona by jeszcze tam sobie podziubala w tym moim uzebieniu i cena£250 a za wyrwanego zabka £50 sie nalezy.Zaplacilam zwialam i wiecej nie wrocilam ale za ubezpieczenie place co miesiac to tak na wypadek jakby z malym trzeba isc

Sluchajcie mam pytanie czy wam po ciazy tez tak wlosy ?Mnie doktorka powiedziala,ze to normalnetak do 6miesiaca po a potem wszystko wroci do normy mi juz idzie 8 miesiac i mam coraz mniej wlosowWczoraj farbowalam wlosy i co zawsze musze uzyc 2 opakowania zuzylam jedno i troszke zostalo!!Ale lipa chyba bede lysa niedlugo!
angie19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując